به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، این سامانه دستگاه های بانکداری غیرحضوری را در خود جا داده و در هر زمان و هر مکان امکان ارائه خدمات به مشتریان را فراهم خواهد کرد و مقرر شده در هر استان، یک سامانه مستقر شود.
امکان دریافت و پرداخت وجه، پرداخت مبلغ چک، افتتاح حساب، صدور کارت هدیه، خرید شارژ، پرداخت قبوض و ... در این سامانه فراهم است.
سامانه خدمات سیار بانک ملی ایران در مناطقی که خدمت رسانی در آنها به صورت مقطعی مورد نیاز باشد مانند مناطقی حادثه دیده ناشی از حوادث غیرمترقبه، کاربرد ویژه دارد.
این سامانه اغلب خدمات بانکی را به صورت 24 ساعته ارائه می دهد و در حال حاضر امکان برقراری ارتباط صوتی و تصویری با مرکز کنترل در آن از ساعت 7 تا 19 میسر است.
مدیر عامل بانک ملی ایران در مراسم رونمایی از این سامانه با تاکید بر لزوم استفاده مطلوب از خدمات بانکداری الکترونیک به منظور ارتقای نحوه خدمت رسانی به مشتریان کنونی و جذب مشتریان جدید، گفت: تجهیزات استفاده شده در این سامانه از پیشرفته ترین و به روز ترین دستگاه های خدمات بانکی در دنیاست و البته استفاده از آنها فقط به سامانه خدمات سیار محدود نیست.
وی با کم نظیر خواندن این خدمت در نظام بانکی، گفت: امیدواریم با راه اندازی گسترده این تجهیزات در شعب منتخب، بتوانیم خدمات راحت تر و مطلوب تری به مردم ارائه دهیم.
مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در این مراسم با ابراز خوشحالی از راه اندازی سامانه خدمات سیار بانک، گفت: سعی کردیم بهترین و با کیفیت ترین خدمات ارتباطی و بانکی غیر حضوری را در همه واحدها به مشتریان ارائه کنیم.
وی افزود: در دوره 14 روزه بهره برداری آزمایشی سامانه خدمات سیار، بیش از 21 هزار تراکنش موفق مالی و غیر مالی ثبت شده که نشان دهنده موفقیت این طرح است.
مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه این مراسم از بخش پشتیبانی و مانیتورینگ VTM بانک بازدید و توسط سامانه ارتباطی این دستگاه با برخی مشتریان به صورت تصویری گفت و گو کرد.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، این بانک در راستای حمایت از بخش صنعت و معدن کشور، توجه ویژه ای به بنگاه های اقتصادی این بخش داشته و بر همین اساس در مدت مذکور بالغ بر 21 هزار و 688 میلیارد ریال تسهیلات در شش هزار و 310 فقره پرداخت کرده است.
سهم بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی نیز از تسهیلات پرداختی بانک به بخش های مختلف اقتصادی در مدت مذکور، بالغ بر 12 هزار و 250 فقره به ارزش چهار هزار و 812 میلیارد ریال بوده است.
همچنین بخش مسکن و ساختمان نیز به عنوان یکی از مهم ترین محرکه های رونق اقتصاد کشور همواره مورد توجه بانک ملی ایران بوده و از این رو تخصیص ویژه تسهیلات به این بخش در سال جاری در دستور کار بانک قرار گرفته است.
بر این اساس در مدت مذکور، سه هزار و 531 میلیارد ریال تسهیلات در 19 هزار و 806 فقره به بخش مسکن و ساختمان پرداخت شده است. بنگاه های بخش بازرگانی نیز 27 هزار و 42 فقره تسهیلات به ارزش 14 هزار و 309 میلیارد ریال دریافت کرده اند.
در سال گذشته همچنین 286 هزار و 122 فقره تسهیلات نیز به ارزش 116 هزار و 955 میلیارد ریال به بخش خدمات و 149 فقره تسهیلات به ارزش یک هزار و 409 میلیارد ریال به بخش صادرات پرداخت شده است.