بانک قرض الحسنه مهر ایران پرچم دار مهربانی در بین نهادهای مالی کشور است

نمایه بانک : نامدار، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان با اشاره به توزیع ۱۰۳۱بسته آموزشی و بهداشتی در بین مدارس مناطق محروم استان توسط بانک قرض الحسنه مهرایران بیان داشت: این بانک پرچم دار مهربانی در بین نهاد های مالی کشور است که بر اساس مسئولیت های اجتماعی و توجه مستمر به این اصل اخلاقی، زمینه را برای هم افزایی و گسترش شرایط تحصیل دانش آموزان مستعد فراهم می کند.
  • دوشنبه 24 مهر 1396 ساعت 0:10

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی  بانک قرض الحسنه مهر ایران، این بانک در راستای گسترش مهرورزی و افزایش میزان عدالت تحصیلی طی تفاهمنامه ای با معاونت متوسطه آموزش و پرورش اقدام به توزیع ۳۳ هزار بسته آموزشی و بهداشتی به ارزش ۱۵ میلیارد ریال نمود که از این میان تعداد ۱۰۳۱ بسته به دانش آموزان مدارس شبانه روزی مناطق محروم استان کردستان اختصاص یافت.
مهدی نامدار، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان در این خصوص بیان داشت: بانک قرض الحسنه مهرایران، در راستای رسالت اجتماعی که بر عهده دارد در سال تحصیلی جدید ۳۳ هزار بسته آموزشی و بهداشتی را در اختیار آموزش و پرورش قرار داده است تا در مناطق محروم کشور توزیع کند.
وی افزود: بر اساس این تفاهمنامه و هماهنگی های به عمل آمده با معاونت توسعه و تجهیز مدارس شبانه روزی کردستان تعداد ۱۰۳۱ بسته آموزشی و بهداشتی به دانش آموزان این استان تخصیص داده شد.
نامدار در ادامه تصریح کرد: هرساله بر حمایت از دانش آموزان مناطق محروم تاکید شده و خوشبختانه امسال بانک قرض الحسنه مهر ایران در جهت ترویج این سنت خداپسندانه در بین دانش آموزان گام مهمی برداشته است. 
وی خاطرنشان ساخت: در واقع، باید بانک قرض الحسنه مهر ایران را پرچم دار مهربانی در بین نهادهای مالی کشور دانست و مدیریت آموزش و پروش استان کردستان ازاین اقدام خداپسندانه کمال تشکر و قدردانی را دارد.

اعطای تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ایران به خرید انشعابات آب و فاضلاب

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی  بانک قرض الحسنه مهر ایران، امینی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان بیان داشت: بانک قرض الحسنه مهرایران در راستای مسئولیت های اجتماعی خود و تحقق بند ۴ اولویت های ابلاغی رئیس جمهور به وزیر اقتصاد مبنی بر «توجه به حفاظت از محیط زیست در برنامه ریزی ها و سیاستگذاری ها»، با همکاری شرکت آب و فاضلاب شهری این استان به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه برای نوسازی شبکه انشعابات فاضلاب اقدام نموده است.

 هاشم امینی با بیان این مطلب گفت: شرکت آب و فاضلاب با مشارکت بانک قرض الحسنه مهر ایران، باب جدیدی در ارائه خدمات فاضلاب به مشترکین خود ایجاد کرده است. 
وی افزود: در این روش متقاضیان با دریافت تسهیلات قرض الحسنه از این بانک، میزان کسری حق انشعابات مربوط به شرکت های آب و فاضلاب را تامین و پرداخت می نمایند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: دستاوردهای اجتماعی و به تبع آن زیست محیطی و افزایش شاخص سلامت و بهداشت عمومی از ویژگی های این روش است و در این مدل، همه ذینفعان از منافع آن بهره می گیرند. 
امینی ادامه داد: با انعقاد این تفاهمنامه، شرکت های آب و فاضلاب نقدینگی لازم برای پیشبرد پروژه های در دست اقدام را تامین می نمایند و این امر منجر به افزایش سرعت اجرا و ادامه پروژه ها خواهد شد و متقاضیانی که توانایی مالی در پرداخت نقدی را ندارند، می توانند هزینه را در اقساط ۳۶ ماهه پرداخت کرده و به سرعت از خدمات انشعاب فاضلاب برخوردار گردند.
وی افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران در راستای مسئولیت های اجتماعی و توانمندسازی نیازمندان واقعی و اقشار ضعیف جامعه تلاش نموده تا در قالب این تفاهمنامه بخشی از هزینه های مالی این پروژه ها بخصوص در بخش فاضلاب را تامین نماید.
هاشم امینی خاطر نشان ساخت: در حال حاضر این طرح بصورت آزمایشی در شهر نجف آباد اجرایی شده است و در سایر شهرهای استان نیز این مدل قابل تسری خواهد بود و به زودی مشترکین می توانند در سراسر کشور از خدمات بانک قرض الحسنه مهرایران در این خصوص بهره مند شوند.
در ادامه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به پایه های رشد و ارتقای مسیر چشم انداز صنعت آب و فاضلاب در کشور پرداخت و گفت: استفاده از تکنولوژی های نوین، بهره گیری از ظرفیت مدیریت کارآمد، استفاده بهینه از ظرفیتهای داخلی در بخش تأمین تجهیزات و خدمات، جذب منابع مالی و فنی بخش خصوصی، استفاده از ظرفیت قانونی تبصره۳ و بکارگیری نیروی متخصص از جمله عواملی هستند که مسیر رشد و ارتقای صنعت آب و فاضلاب کشور را هموار می سازد.
مهندس هاشم امینی با اشاره به راهکارهای پیرامون بهره برداری هرچه بهتر از منابع آبی کشور بیان داشت: تهیه و اجرای برنامه جامع مدیریت بحران، توجه ویژه به مدیریت تقاضا، تلاش در جهت کاهش هدر رفت آب، کنترل مصارف ادارات و ارگانها و اجرای طرح نوسازی شبکه فاضلاب از جمله اقداماتی است که می تواند به توسعه شبکه فاضلاب و جلوگیری از اتلاف آب در نقاط مختلف کشور کمک کند.
مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان سیستم بازچرخانی آب را در افزایش راندمان استفاده از این نعمت الهی حائز اهمیت برشمرد و اظهار داشت: باتوجه به محدودیت شدید منابع آبی در کشور توجه به سیستم بازچرخانی آب و پساب ضروری به نظر می رسد ونیز تنوع بخشی به روشهای تأمین و توزیع آب، توجه به استحصال انرژی های نو، حذف کاربری فضای سبز عمومی و اجرایی شدن تفاهم نامه با بانک قرض الحسنه مهرایران برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان اتصال به شبکه فاضلاب، در مدیریت مصرف منابع آبی مؤثر واقع می شود.




ثبت نظر

ارسال