محمد احرامی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: حدود 350 میلیارد ریال از غرامت بیمه محصولات کشاورزی توسط صندوق بیمه کشاورزی به بهره برداران بیمه گذار خسارت دیده استان پرداخت شد.
وی بیان کرد: مابقی غرامت نیز در صورت تامین منابع اعتباری از طرف بانک کشاورزی به زودی به حساب بیمه گزاران واریز خواهد شد.
احرامی ادامه داد: در سال های اخیر به دلیل مشکلات مالی مربوط به صندوق بیمه کشاورزی پرداخت خسارت افراد بیمه شده از سوی صندوق با مشکلاتی مواجه بود و در سال جاری نیز این مشکلات وجود دارد.
وی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده و تخصیص به موقع اعتبارات صندوق بیمه کشاورزی امسال وضعیت پرداخت بیمه نسبت به سال های گذشته بهبود یافته است.
احرامی اضافه کرد: در سال زراعی گذشته 134 هزار هکتار از محصولات زراعی پاییزه و بیش از 20 هزار هکتار از محصولات باغی و بیش از 21 هزار هکتار از محصولات زراعی بهاره بیمه شدند که نسبت به سال ماقبل آن 13 درصد افزایش دارد.
دبیر ستاد حوادث غیر مترقبه جهادکشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: کل محصولات باغی و زراعی پاییزه استان به غیر از علوفه و محصولات جالیزی و آفتابگردان آجیلی در جنوب استان تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار دارد.
وی اضافه کرد: تلاش می شود محصول پسته و زعفران تولیدی در استان نیز تحت پوشش خدمات بیمه صندوق کشاورزی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه 22 شرکت بیمه گزار در استان فعال هستند، اظهار کرد: افزایش حداکثری تعهدات بیمه گری در سال جاری به صورت نسبی هزینه های تولید را در محصولات پاییزه پوشش می دهد.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی دارای 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی با 235 هزار بهره بردار است.
سالانه از سطح اراضی و باغ های این استان 5.5 تا 6 میلیون تن انواع محصول برداشت می شود.
چغندر قند، سیب، گندم و انگور جزو مهمترین محصولات تولیدی استان هستند.
7125/2093**خبرنگار: طاهره نوید آرین**انتشار دهنده: صابر چهرقانی