جعفر جوادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سطح زیر کشت محصول زعفران در این شهرستان در سال گذشته سه هزار و 26 هکتار بود که این رقم امسال 550 هکتار، معادل 16 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: کشت زعفران با توجه به هزینه و آب بری کم آن، مقرونت به صرفه است و عملکرد بالایی در زمینه تولید دارد.
وی اظهار داشت: توصیه های تغذیه ای توسط کارشناسان، روش صحیح و به موقع کاشت، مبارزه با آفات و بیماری ها و علف های هرز، اجرای طرح های الگویی و برگزاری کارگاههای آموزشی از جمله اقدامات کارشناسی انجام شده این مدیریت برای کشاورزان بوده است.
جوادی خاطرنشان کرد: کشت زعفران نیمه اول تیرماه آغاز و از نیمه دوم مهرماه محصول آن برداشت می شود.
پارسال بیش از 12 تن زعفران در تربت جام برداشت شده بود.
مرکز این شهرستان 284 هزار نفری در 167 کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
خبرنگار: نرگس اسلامی نژاد ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
7519/5132