به گزارش ایرنا، سید حمید طهائی در مراسم افتتاحیه هفدهمین مسابقات ملی مهارت که عصر شنبه در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج برگزار شد، با اشاره به اینکه ایران به عنوان کشور جوان در حوزه اقتصادی نیاز به بروزرسانی دانش دارد افزود: سازمان فنی و حرفه ای در این راستا اهتمام ویژه ای دارد.
وی ادامه داد: بیش از 3 هزار و 500 واحد صنعتی در استان البرز مستقر هستند بنابراین در حوزه تولید دارای جایگاه ویژه ای در کشور هستیم.
طهائی گفت: این استان در بخش های مختلف کشاوری نیز دارای رتبه های برتر کشوری است ولی مساحت اراضی کشاورزی بسیار محدود است.
وی افزود: 10 درصد نامداران صنعت کشور در استان البرز وجود دارند و برخی واحدهای صنعتی موجود در استان همه ساله مدال هایی در حوزه تولید و سطح کیفی کسب می کنند.
استاندار البرز خاطر نشان کرد: در حوزه علم و فناوری با توجه به وجود مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، البرز در جایگاهی قرار دارد که به عنوان قطب علم و فناوری کشور مطرح است.
وی گفت: با تلاش هایی که در این راستا صورت می گیرد درصدد ارتقا کمی و کیفی مراکز آموزشی و پژوهشی استان هستیم و در این رابطه برنامه ریزی های متعددی صورت گرفته است.
مراسم افتتاحیه هفدهمین مسابقات ملی مهارت عصر شنبه با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور، استاندار البرز و سایر مسئولان در تالار شهیدان نژادفلاح برگزار شد.
مسابقات ملی مهارت 3 الی 5 آبان ماه با هدف ارتقا فرهنگ مهارت آموزی میان جوانان، ایجاد بستر آموزش مهارت آموزی تا سطح استانداردهای جهانی، کشف استعدادهای حرفه ای و در نهایت اشتغالزایی برای جوانان برگزار می شود.
در هفدهمین دوره مسابقات ملی مهارت 492 نفر از جوانان در 29 رشته مختلف به رقابت خواهند پرداخت.
1535/6155خبرنگار:مریم صوفی**انتشار دهنده:داریوش غفاری