به گزارش ایرنا، محمد علی غفاری فارسانی روز یکشنبه در نشست با مدیرکل و مسئولان اداره کل امور اقتصادی ودارایی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: تعامل و همکاری دستگاه های تابعه ی وزارت اقتصاد و دارایی در استان سبب موفقیت هرچه بیشتر مجموعه ی مالیاتی در ارائه ی خدمات بهتر به مؤدیان خواهد شد.
وی بابیان اینکه استفاده از ظرفیتهای قانونی در انجام خدمات الکترونیکی متمرکز بین دستگاه های اقتصادی از جمله بانکها سبب تسهیل فرآیند خدمات رسانی به مودیان می شود، تصریح کرد: با اجرای طرح جامع مالیاتی پیوند بین دستگاه های اقتصادی مستحکم و روند فرآیند مالیاتی با سیستمی یکپارچه و منسجم تری انجام می شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به نقش پر رنگ تلاشگران مالیاتی در توسعه و رشد اقتصادی کشور، گفت: استقلال اقتصادی کشور در شرایط کنونی تنها از طریق تکیه بر درآمد پایدار و مبتنی بر مالیات امکان پذیر است.
ابراهیم کشاورز با بیان اینکه بخش عمده ای از حقوق دولت در استان از طریق درآمدهای مالیاتی تحقق می یابد، تاکید کرد: دستگاه های اقتصادی استان باید در انجام وظایف محوله، جهادی عمل کنند تا چرخ اقتصادی کشور با شتاب بیشتری به گردش درآید.
خبرنگار: مظفر عدالت نسب**انتشار دهنده:حسینعلی راشکی
6162 /8005