به گزارش ایرنا، عباسعلی قپانی پور روز دوشنبه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان کاشان، مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور را بسیار با اهمیت دانست و اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب همواره بر این موضوع تاکید کرده اند.
وی افزود: برای تحقق مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضروری است تولیدات بومی و محلی مورد توجه قرار گیرد و تولید کنندگان نیز کالای با کیفیت تولید کنند تا مردم نسبت به خرید محصولات تولید داخل رغبت و تمایل بیشتری نشان دهند.
وی تاکید کرد: شایسته است برای تبیین این موضوع از ظرفیت های مختلف فرهنگی اجتماعی شهرستان نیز بهره برد و با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی ، همایش ها و کلاس های آموزشی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی موثر مردم از خرید کالاهای قاچاق و خارجی پرهیز و از کالاهای با کیفیت داخلی استفاده کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان هم چنین یادآور شد: تصمیم گیری در خصوص مبارزه با کالاهای قاچاق در شهرستان کاشان متفاوت با استان ها و شهرستان های مرزی است و برنامه ریزی و سیاستگذاری متناسب با مسائل و شرایط منطقه ای را طلب می کند که در این خصوص فرمانداری با همکاری سازمان های مسئول اقدام ها را انجام و پیگیری های لازم را به عمل آورده است.
7408/6136 * خبرنگار: یوسف صائب * انتشار: محمد جهانگیریان