سومین نمایشگاه صنایع غذایی منتخب در اصفهان گشایش یافت

اصفهان - ایرنا - سومین نمایشگاه اختصاصی صنایع منتخب و برتر غذایی، آشامیدنی و بهداشتی استان اصفهان روز چهارشنبه گشایش یافت.
  • چهارشنبه 5 آبان 1395 ساعت 12:55
به گزارش ایرنا، در این نمایشگاه 42 شرکت کننده از واحدهای برتر تولید و بسته بندی محصولات غذایی، آشامیدنی و بهداشتی منتخب استان اصفهان که دارای نشان ایمنی و سلامت هستند، در سالن شیخ بهایی به متراژ 3 هزار متر مربع، محصولات و خدمات خود را به نمایش می گذارند.
حضور واحدهای دارای نشان ایمنی و سلامت، تولیدکنندگان محصولات با قند، نمک و چربی کاهش یافته و تولیدکنندگان محصولات عملگرا، فرا سودمند و پروبیوتیک از جمله مهمترین تفاوت های سومین دوره برگزاری نمایشگاه صنایع منتخب و برتر غذایی، آشامیدنی و بهداشتی استان اصفهان به نسبت نمایشگاه های پیشین است.
پروبیوتیک‌ ها، ارگانیسم‌ های زنده‌ای هستند که مصرف کافی آن‌ها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن می‌ شود.
در نمایشگاه امسال واحدهای با امتیاز چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی ( PRPs ) بالاتر و واحدهایی که نشانگر رنگی تغذیه ای را بر روی برچسب محصولات خود درج کرده اند، نیز حضور دارند.
سازمان های مردم نهاد مرتبط مانند انجمن کارفرمایان، انجمن مسوولان فنی صنایع غذایی و بهداشتی، انجمن غذا، صنعت و سلامت و انجمن دوستان قلب، انجمن دیابت و سازمان ورزش شهرداری اصفهان نیز در این مشارکت دارند.
این نمایشگاه تا 8 آبان ماه از ساعت 15 تا 21 در محل نمایشگاه های اصفهان در کنار پل شهرستان برپاست.
ت / 6020 / 6022 ** خبرنگار: علیرضا حکیمیان * انتشار: عمادی **

ثبت نظر

ارسال