تهیه و توزیع گوشت سالم و بهداشتی از اولویت های دولت است

سنندج- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: توجه به سلامت و امنیت غذایی جامعه یکی از اولویت های دولت بوده و دولت خود را موظف به تهیه و توزیع گوشت سالم و بهداشتی می داند.
  • شنبه 8 آبان 1395 ساعت 14:22
به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر قادری روز شنبه در سیزدهمین جلسه کمیته ساماندهی کشتارگاه های دام استان در سنندج افزود: آنچه برای دولت حائز اهمیت است تهیه و توزیع و ارائه گوشت سالم و بهداشتی با کیفیت و قیمت مناسب به مردم است.
وی با اشاره به طرح های صنعتی در حوزه تهیه گوشت اضافه کرد: کشتارگاه صنعتی سنندج دارای کیفیت بالا و بسیار خوبی در منطقه است باید گوشت مورد نیاز شهرستان های مختلف استان از طریق این کشتارگاه تأمین شود.
قادری اظهار کرد: کشتارگاه سقز نیز دارای ظرفیت خوبی به این منظور است و می تواند حتی به سایر استان ها نیز خدمات ارائه بدهد و از پتانسیل این کشتارگاه باید به درستی استفاده شود.
معاون استاندار کردستان اضافه کرد: موضوع تامین گوشت شهرستان های مختلف استان باید در قالب فازبندی اجرا شود و در فاز نخست گوشت مورد نیاز شهرستان های دهگلان، کامیاران، قروه و دیواندره از طریق کشتارگاه سنندج تامین خواهد شد.
وی افزود: البته باید از افزایش قیمت گوشت تحویلی به شهروندان جلوگیری کرد، ضمن آنکه باید کار تأمین خودروهای مورد نیاز حمل گوشت و تجهیز آنها برای انتقال گوشت از کشتارگاه های سنندج و سقز به سایر شهرستان ها نیز انجام شود.
قادری گفت: با توجه به اهمیت بحث فرهنگ سازی برای افزایش آگاهی مردم در خصوص لزوم مصرف گوشت های سالم و بهداشتی، باید اقدامات لازم از طریق ارتباط با رسانه ها و پخش برنامه های تلویزیونی، بازدید امامان جمعه و اقشار مختلف مردم از کشتارگاه صنعتی باکیفیت سنندج استمرار پیدا کند.
عملیات ساخت کشتارگاه صنعتی دام استان کردستان از سال 79 و براساس مجوز هیات وزیران و همزمان با پنج استان کشور آغاز شد و در دی سال 89 و با اختصاص اعتباراتی از محل سفر مقام معظم رهبری به بهره برداری رسید.
کشتارگاه صنعتی سنندج در سال 92 به عنوان کشتارگاه نمونه کشوری برگزیده شد، این کشتارگاه یکی از مدرن ترین و مجهزترین کشتارگاه های صنعتی کشور است و سایر استان ها برای احداث کشتارگاه از کشتارگاه کردستان بازدید می کنند.
ظرفیت این کشتارگاه هزار راس دام سبک و 100 راس دام سنگین در یک شیفت کاری است و ظرفیت کشتارگاه در 2 یا سه شیفت روزانه به 200 تا 300 راس دام سنگین و بالای هزار راس دام سبک می رسد.
3020/1904
**خبرنگار: عبدالله رحمانی/** انتشار دهنده: مسعود احمدی

ثبت نظر

ارسال