شکست ترفند تندروهای آمریکا علیه اقتصاد ایران

ترفند تندروهای آمریکا برای ناکام گذاشتن دیپلماسی اقتصادی ایران در اجلاس سرمایه‌گذاری سنگاپور به شکست انجامید و حتی آنها با صرف دلارهای خود و انتشار آگهی‌ تمام صفحه در یکی از پرتیراژ‌ترین روزنامه‌های اقتصادی جهان هم به نتیجه نرسیدند.
  • شنبه 8 آبان 1395 ساعت 13:16

نخستین اجلاس سرمایه‌گذاری ایران در جنوب شرق آسیا که در سنگاپور برگزار شد، با لابی سنگین گروهی موسوم به اتحاد علیه ایران هسته‌ای با هدف منصرف‌کردن سرمایه‌گذاران خارجی همراه شد تا اجازه ندهند سخنرانی رئیس‌کل بانک مرکزی شنیده شود. اما ولی‌الله سیف، رئیس هیأت ایرانی در این اجلاس سرمایه‌گذاران را به حضور در طرح‌های اقتصادی و بهره‌مندی از فضای تجارت و تولید پس از برجام فراخواند.

به گزارش ایرنا، رئیس‌کل بانک مرکزی خطاب به مدیران شرکت‌های بزرگ و سرمایه‌گذاران سنگاپور، هنگ‌کنگ و دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا اعلام کرد: ما از هرگونه سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی صادرات محور در زمینه کالاهای مصرفی بادوام، ماشین‌آلات، فعالیت‌های مبتنی بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مخابرات و آی تی و صنایع نفت و گاز استقبال می‌کنیم، ضمن اینکه قانون تقویت و حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی امتیازاتی همچون ضمانت دولتی، تضمین خروج سرمایه، برخورد برابر با سرمایه‌گذاران خارجی و پذیرش میانجیگری‌ها و دادگاه‌های بین‌المللی را به سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد.

انتشار معنادار آگهی گروه‌های تندرو آمریکایی در روزنامه فایننشیال تایمز آخرین ترفند مخالفان حضور سرمایه‌گذاران خارجی در ایران بود که مدعی شده بودند: «با حرف‌های رئیس‌کل بانک مرکزی ایران گمراه نشوید، ایران ارزش ریسک ندارد. شرکت‌کنندگان در اجلاس سرمایه‌گذاری در سنگاپور در ۲۶ اکتبر ۲۰۱۶ باید نسبت به فضای تجاری در ایران مشکوک باشند؛ خطرات جدی قانونی، مالی، اعتباری، برای تجار، سرمایه‌گذاران و انجمن‌های بین‌المللی برای تجارت و شرط‌بندی (حساب کردن روی ایران) جدی و بزرگ هستند.


ثبت نظر

ارسال