مدیرعامل آبفار بوشهر:مدیریت مصرف آب از اولویت مهم این شرکت است

بوشهر-ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: مدیریت مصرف آب و ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش هدر رفت آب از اولویت های این شرکت است.
  • سه شنبه 11 آبان 1395 ساعت 14:15
به گزارش ایرنا، مهندس روح الله طاهریان پور روز سه شنبه در نشست 'آب بدون درآمد و مدیریت مصرف آب' افزود: اجرای این اولویت ها نیازمند تزریق اعتبارات ویژه است که دراین شرکت تلاش می شود با تامین اعتبار بخشی از این اولویت ها عملیاتی شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر تامین اعتبار لازم برای مدیریت مصرف و برطرف کردن فرسودگی خطوط انتقال وشبکه توزیع، در حوزه مشترکان کنتورهایی که انتخاب می‌ شوند باید مسائلی از جمله بازرسی، کنترل، نصب کنتور و انشعابهای غیر مجاز نیز مورد توجه جدی قرار گیرد.
طاهریان پور گفت: کاهش مصرف آب در گرو تغییر نگرش مردم در نحوه مصرف است و فرهنگ‌سازی در مصرف آب و ایجاد حساسیت در میان مردم نسبت به الگوی مصرف، نقش حیاتی و مهم در توزیع و مصرف آن دارد.
6047/6043** خبرنگار: موناعیدان** انتشاردهنده: خدانظرخواجه

ثبت نظر

ارسال