نقش ایران در انتشار اوراق بهادار اسلامی باید 10 درصد باشد

عضو شورای عالی بورس معتقد است، ایران باید سهم 10 درصدی در انتشار اوراق بهادار اسلامی داشته باشد.
  • سه شنبه 11 آبان 1395 ساعت 18:41

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس، قاسم محسنی امروز در دومین روز از نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی کیش، گفت: اوراق مشارکت، اوراق اجاره، اوراق مرابحه، اوراق استصناع اوراق بهاداری هستند که تا کنون با مجوز سازمان منتشر شده‌اند.
عضو شورای عالی بورس افزود: 10 کشور هستند که اوراق صکوک در آن‌ها منتشر می‌شود و ایران جزو کشورهای اول در کشورهای اسلامی است که اوراق صکوک منتشر می‌کنند. به نظر من حدود 10 درصد از اوراق بهادار اسلامی که منتشر می‌شود، باید سهم ایران باشد، چون تمام اوراق بهاداری که در ایران منتشر می‌شود اسلامی هستند، ولی مثلا در صندوق‌های کشور مالزی نه‌تنها اوراق بهادار سنتی و اسلامی منتشر می‌شود.
وی افزود: برای انتشار اوراق بهادار باید صندوق سرمایه گذاری تشکیل دهیم. در کشور ما مقدار زیادی صندوق سرمایه گذاری تشکیل شده است وسرمایه قابل توجهی را صندوق‌های سرمایه گذاری جذب کرده‌اند.
محسنی ادامه داد: مزیت صندوق‌های سرمایه گذاری این است که ارکانشان قابل تغییر است و در صندوق‌ها حساب و کتاب شفاف‌تر است. مثلا اگر پروژه‌ای می‌خواهد انجام شود، در کل حساب‌ها جدا می‌شوند و در کل شفافیت بیشتری وجود دارد. همچنین در صندوق‌ها هیچ محدودیتی از بابت ظرفیت وجود ندارد.
انتهای پیام/ب


ثبت نظر

ارسال