رتبه برتر کشوری گیلان در بهره گیری از تسهیلات اعطایی بنیاد مستضعفان

رشت - ایرنا - استاندار گیلان گفت: در بهره مندی از تسهیلات اعطایی بنیاد مستضعفان به طرح های اشتغالزایی کشور، بیشترین استفاده را برده و رتبه برتر را داریم.
  • چهارشنبه 12 آبان 1395 ساعت 11:6
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی نجفی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه پرورش ماهی در قفس گیلان که با حضور رئیس بنیاد مستضعفان در استانداری گیلان در رشت برگزار شد، افزود: 50 میلیارد ریال تسهیلات یارانه ای از سوی بنیاد مستضعفان به بخش پرورش ماهیان خاویاری در گیلان اختصاص داده شده است.
وی به ارتقاء سهم بنیاد مستضعفان در بخش تولید و اشتغال اشاره و بیان کرد: افزایش سهم پنج درصدی امکانات و درآمدها به 30 درصد در بخش اشتغال و تولید، از جمله اقدامات ارزشمند این بنیاد است که سهم بسزایی را در بخش تولید و اشتغال به ویژه در روستاها در پی خواهد داشت.
نجفی به دو رویکرد جدید بنیاد مستضعفان در اعطای تسهیلات به طرح های تولیدی اشتغالزایی روستایی و تولید ماهیان خاویاری اشاره کرد و گفت: گیلان با حمایت استانداری و تلاش مدیران، جزو استان های برتر در دریافت تسهیلات اعطایی بنیاد مستضعفان شده است.
وی با اشاره به توفیقات حاصل شده در بخش پرورش ماهیان خاویاری و ماهی در قفس در گیلان گفت: در بخش پرورش ماهیان خاویاری در گیلان، 9 طرح نهایی و اکنون پنج طرح اجرایی می شود.
نجفی تصریح کرد: گیلان با 147 طرح مصوب در بخش های تولیدی و شرکت های اشتغالزا ، از لحاظ مبلغ ریالی رتبه نخست کشوری و از لحاظ طرح های مصوب، رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی با یادآوری تولید 300 تنی گیلان در بخش ماهیان خاویاری در گذشته تصریح کرد: متاسفانه طی سال های گذشته این رقم به دو تا سه تن کاهش یافته است.
استاندار گیلان بر ضرورت افزایش تولید ماهیان خاویاری به 300 تا 350 تن تاکید و خاطرنشان کرد: اجرای طرح پرورش ماهیان خاویاری در منطقه انبارسر آستانه اشرفیه باید هرچه سریعتر آغاز شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح، فرصت جدیدی برای اشتغالزایی در آن منطقه است.
استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنانش از رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزاری منتخب دولت قدردانی و تصریح کرد: انشالله این مهم موجب همکاری بیشتر و تلاش مضاعف بین دولت و مجلس شود.
پرورش ماهی در قفس، یکی از روش های متداول در دنیا برای استفاده بهتر از منابع آبی به منظور تولید پروتئین است.
پرورش ماهی در قفس در ایران برای نخستین بار سال 1389 توسط اداره کل شیلات گیلان در دریای خزر به صورت آزمایشی اجرا شد.
گیلان با تولید بالغ بر 47 هزار تن ماهیان گرمابی و سردآبی، از استان های برتر در تولیدات شیلاتی است.
استان گیلان از مراکز مهم تکثیر و پرورش ماهی در کشور نیز محسوب می شود و دارای سه مرکز تکثیر ماهی شامل مرکز شهید انصاری در رشت، شهید بهشتی در سنگر و مرکز سیاهکل است.
خبرنگار: مریم سلیمانی ** انتشاردهنده: امیرحسین کبیری
7296/2007

ثبت نظر

ارسال