به گزارش ایرنا، کارشناس ژاپنی در این کارگاه آموزشی که در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی شهر کاکی برگزارشد بر اهمیت میکروارگانیسم های مؤثر ای ام و نقش این گروه از میکرو ارگانیسم ها در بهبود محصول سالم کشاورزی تاکید کرد.
کیسی اسایی افزود: میکرو ارگانیسم نقش بسیارموثری در بهبود وضعیت فیزیکی و شیمیایی خاک٬ افزایش تحمل گیاهان به تنش های محیطی بویژه تنش شوری و خشکی دارد.
وی اضافه کرد: اثر بخشی و افزایش کیفیت محصولات زراعی٬ باغی و گلخانه ای٬ کاهش خطرات زیست محیطی ناشی از مصرف نامناسب کودهای شیمیایی و ایجاد تعادل اکولوژیکی در خاک از جمله مزایای این گروه از ترکیبات قابل استفاده در زراعت است.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی بخش کاکی گفت: اولویت های این مرکز، توجه به کیفیت محصولات تولیدی٬ اجرای موفق طرح اصلاح الگوی کشت و پهنه بندی روستاها با هدف ساماندهی٬ شناسایی ظرفیت های کشاورزی در هر یک از روستاها توسط کارشناسان و ارائه توصیه های فنی و کارشناسی است.
مصطفی احمدی به مهمترین برنامه جهاد کشاوری کاکی اشاره کرد و افزود: امسال با همراهی وهمفکری کشاورزان سایت های الگویی تولید محصول سالم در سطح بخش کاکی اجرا می شود.
وی افزود: برای اجرای طرح سایت های تولید محصول سالم، برنامه های آموزشی، ترویجی و طرح های تحقیقی، ترویجی و ایجاد مزارع الگویی در کاکی در دست اجراست.
احمدی گفت: امیدواریم با همکاری کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی کاکی برنامه تولید محصول سالم و ارتقاس کیفی و کمی محصولات تولیدی کشاورزی به صورت موفقیت آمیز در این بخش اجرایی شود.
مدیر جهاد کشاورزی کاکی اضافه کرد: بخش کاکی بیش از 30 درصد گوجه فرنگی خارج از فصل استان بوشهر را تولید می کند.
احمدی تاکید کرد: این بخش هم اکنون قطب اول فعالیت های گلخانه ای کشاورزی استان و رتبه نخست تولید نشاء مکانیزه سبزی و صیفی در استان بوشهر محسوب می شود.
بخش کاکی از توابع شهرستان دشتی با 25 هزار نفر جمعیت در 120 کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.
7206/6043 خبرنگار: علی اشکو ** انتشار دهنده: خدانظر خواجه