ابراهیم رودسرابی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین برداشت چغندر در هر هکتار 45 تن است که نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش دارد.
وی ادامه داد: چقندر قند برداشت شده در جغتای به کارخانه های قند جوین و شیروان تحویل می شود.
او گفت: پایداری کشت، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش مواد آلی، کنترل بیماریها و علفهای هرز از اهداف کشت چغندرقند است.
شهرستان جغتای دارای 52 روستا با 23 هزار هکتار زمین باغی کشاورزی است. 9 هزار بهره بردار در بخشهای کشاورزی، باغداری و دامداری این شهرستان فعال هستند.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری جغتای در فاصله 350 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
خبرنگار: حمید دلاوری هروی **منتشرکننده: حسین کریم زاده
145/7500/1858