چنور بیگزادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در مورد اجرای شبکه فاضلاب شهری تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته و فاضلاب فعلی شهر بصورت سنتی در معابر و خیابان ها رها می شود.
به گفته وی این معضل علاوه بر ایجاد منظره ناخوشایند و بروز بیماری ها موجب بروز تنش در بین شهروندان و مانع اجرای طرح های شهرداری می شود.
سرپرست شهرداری اورامان افزود: بافت این شهر به صورت پلکانی بوده و شبکه فاضلاب آن نیازمند مطالعه زیر ساختی و اعتبار ویژه است.
وی گفت: شهر اورامان تنها شهری است که بدون اجرای لوله کشی آب شرب و فاضلاب به شهر ارتقاء یافته و با همت مسئولان و اداره آب و فاضلاب روستایی مشکل شبکه آب شرب به شهروندان برطرف شده است.
اورامان از شهرهای شهرستان سروآباد و در فاصله 60 کیلومتری آن قرار داشته و جنوب شرقی به مریوان و 170 کیلومتری مرکز استان (سنندج) واقع شده است.
این شهر زیبا در ارتفاع 1450 متری از سطح دریاهای آزاد قرار گرفته و اقلیمی معتدل و کوهستانی دارد؛ آب و هوای آن در فصل بهار و تابستان بسیار مطبوع و دلپذیر است و زمستان آن سرد و طولا نی است.
شهر اورامان از جنوب غربی به ارتفاعات اورامان تخت و از شرق به ارتفاعات کوسالان محدود می شود و در سال 1390 تبدیل به شهر شد.
3034/ 3020
** خبرنگار: حسن حسین زاده/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی