حجت الاسلام نصرالله پژمان فر روز یکشنبه در مراسم افتتاح نخستین شعبه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در مشهد افزود: نظام بانکی به عنوان جریان ساز بسیاری از فساد های اقتصادی در کشور نقش داشته است.
وی اظهار کرد: در اصلاح سیستم نظام بانکی موفق عمل نشده و به همین دلیل این سیستم نتوانسته نقش درستی در اقتصاد کشور ایفا کند.
وی گفت: بانک ها امروز به بنگاه های اقتصادی بدل شده اند و به جای ظرفیت سازی برای حل مسائل و مشکلات اقتصادی و خدمت به صنعت و اشتغال صرفا در جهت توسعه ظرفیت های خود اقدام می کنند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز برخی کارخانه های بزرگ به خاطر شرایط اقتصادی و معوقات بانکی تعطیل شده اند و چندین هزار کارگر آنها به جمع بیکاران کشور افزوده شده است.
وی اظهار کرد: سیستم بانکی کشور نه تنها کارخانه ها بلکه گاهی یک وزیر و دولت را هم به زمین می زند.
وی ادامه داد: وضعیت به گونه ای است که دولتها هم توان مدیریت بانکها را ندارند و نحوه فعالیت آنها موجب آسیب فراوان در کشور شده است.
این نماینده مجلس گفت: اصلاح قانون نظام بانکی مورد حمایت مجلس قرار گرفت اما فشارهایی در دولت قبل باعث شد موفقیتی در ارائه لایحه دولت به مجلس حاصل نشود و این فشارها اینک نیز وجود دارد.
وی همچنین با قدردانی از فعالیت صندوق قرض الحسنه امداد ولایت افزود: به فعالیت این صندوق باید به عنوان یک جریان فرهنگی نگاه کرد که در جهت گره گشایی و نقش آفرینی در حل مشکلات مردم حرکت می کند.
وی اظهار کرد: فعالیت این صندوق حرکت نوپایی است که باید سوء استفاده های مالی به اسم صندوق و قرض الحسنه را اصلاح کند.
حجت الاسلام پژمان فر گفت: اگر در این کار مراقبت و شفافیت لازم صورت نگیرد فعالیت این صندوق نیز موفقیت آمیز نخواهد بود.
7496 / 6053 خبرنگار: آرزو جاودانی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم

