به گزارش ایرنا به نقل از نمابر شامگاه دوشنبه این روابط عمومی، یدالله رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس دوشنبه از خط تولید این کارخانه بازدید کردند که در این بازدید، این خط تولید به صورت آزمایشی آغاز به کار کرد.
سرمایهگذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی در حاشیه این بازدید گفت: مواد تشکیل دهنده محصول تولیدی این شرکت بیشتر غلات و سویا است و از طعم دهنده ها و چاشنیها نیز در سوسیس و کالباس استفاده شده است.
امید بهمنی افزود: در این محصول از افزودنیهای غیر مجاز استفاده نشده است و از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونههای گوشتی هیچ تفاوتی ندارد.
مدیرعامل کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی بیان کرد: مشابه گوشتی این فرآورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری 30 تا 45 روز را دارد که سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا 6 ماه بالا برد.
وی ادامه داد: تصمیم بر این است سوسیس و کالباس گیاهی را متناسب با گروههای سنی سه تا پنج، پنج تا 12، 12 تا 18 و سنین بالاتر نیز تولید کنیم.
بهمنی گفت: تکنولوژی تولید سوسیس و کالباس گیاهی، تنها در کشورهای کانادا، آلمان، امریکا، استرالیا و انگلستان وجود دارد و ایران، ششمین کشوری است که این تکنولوژی را بدست آورده است.
وی افزود:این کارخانه روزانه افزون بر 20 تن انواع سوسیس و کالباس با طعم های گیاهی تولید می کند و به دنبال فراهم کردن زمینه صادرات آن نیز هستیم.
7368 / 2027
دریافت کننده:حمیدرضا خلیقی ** انتشاردهنده:سیداحمد نجفی