فریدونشهر، بیشترین بارندگی در استان اصفهان را به خود اختصاص داد

اصفهان-ایرنا- کارشناس مسئول مرکز پیش بینی هواشناسی استان اصفهان گفت: فریدونشهر با 35.5 میلیمتر بارندگی، بیشترین بارش 48 ساعت گذشته را در استان اصفهان به خود اختصاص داد.
  • سه شنبه 18 آبان 1395 ساعت 15:25
علی عسگریان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شهرهای خوانسار، بویین و میاندشت و گلپایگان به ترتیب با 25.1، 23.7 و 20.4 میلیمتر، بیشترین بارش را پس از فریدونشهر به خود اختصاص دادند.
وی افزود: میزان بارندگی در دو روز گذشته در کلانشهر اصفهان نیز 0.1 میلیمتر گزارش شده است.
عسگریان گفت: میزان بارندگی در 48 ساعت گذشته در شهرهای داران، میمه، نطنز، اردستان، کاشان، سمیرم، خور و بیابانک، ورزنه، مبارکه و نجف آباد به ترتیب 13.6، 13.6، 7.9، 7 ، 1.8 ، 1.2 ، 1.2 ، 0.7 ، 0.6 و 0.2 میلیمتر گزارش شده است.
وی با بیان اینکه احتمال بارش در روزهای آتی هفته جاری خیلی کم است، گفت: تا پایان هفته، جو پایداری بر روی استان استقرار پیدا خواهد کرد.
کارشناس مسئول مرکز پیش بینی هواشناسی استان اصفهان گفت: تا پایان هفته با افزایش پتانسیل آلاینده های هوا در استان مواجه خواهیم شد.
وی افزود: در روزهای پایانی هفته جاری دمای هوا کاهش محسوسی پیدا خواهد کرد و در اوایل هفته آینده بطور مجدد با روند افزایش دما در استان مواجه خواهیم شد.
شهرستان فریدونشهر در 180 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
7150ت/6027
خبرنگار: علی نعمانی* انتشار:محمدرضا شکراللهی
کانال اطلاع رسانی: https://telegram.me/esfahanirna

ثبت نظر

ارسال