دکتر سید محسن ابوترابی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در این استان 5 کشتارگاه طیور و 2 کشتارگاه دام در حال فعالیت هستند، افزود: پس از نظارت بر کشتار این میزان طیور گوشتی 20 میلیون 308 هزار و 672 کیلوگرم گوشت مرغ استحصال شده است.
وی اظهار داشت: همچنین در این مدت نظارت بهداشتی بر کشتار 62 هزار و 872 راس دام کوچک به وزن 1 میلیون و 1202 کیلوگرم و 8471 راس دام بزرگ به وزن 1 میلیون و 650 هزار و 20 کیلوگرم صورت گرفته است.
وی در ادامه به دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه را اشاره کرد و گفت: 34 نوبت بازدید بهداشتی از کشتارگاه های دام، 90 مورد بازدید از کشتارگاه های طیور، 290 مورد بازدید از واحدهای بسته بندی و 23 هزار و 86 بازدید از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی (قصابی،مرغ فروشی،ماهی فروشی، رستورانها و جگرکی ها) از جمله این اقدامات است.
ابوترابی بیان داشت: در این بازرسی ها 361 تن فرآورده خام دامی ضبط شده که از این میزان 107 تن بدلیل غیر قابل مصرف بودن معدوم شده است.
وی افزود: همچنین 145 مورد پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده که طی احکام صادره منجر به پلمپ 55 واحد متخلف شده است.
این مسئول گفت: 45 مورد صدور و تمدید پروانه های بهداشتی بهره برداری واحدهای اماکن دامی،مراکز بسته بندی،مراکز جمع آوری شیر و کشتارگاهها به تعداد 45 مورد و 63 مورد صدور و تمدید پروانه مسئولین فنی بهداشتی واحدها و ناظرین بهداشتی مراکز تحت پوشش دامپزشکی از دیگر اقدامات است.
ابوترابی یادآور شد: در عید سعید قربان نیز با تعیین 27 جایگاه ثابت اکیپ های ثابت و سیار با حضور 66 دامپزشک و بازرس و 28 روحانی نظارت بر ذبح شرعی تعداد 3237 راس دام زنده مورد معاینه و بازرسی قرار گرفت و تعداد 2392 بازدید لاشه دام ذبح شده نیز انجام پذیرفت.
6156/ 6155 خبرنگار: نوشین طهماسبی** انتشار دهنده : محمد عزیزپور