بورس تهران تکان خورد

در پی انتشار خبر پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، شاخص بورس تهران 1415 واحد افت کرد.
  • چهارشنبه 19 آبان 1395 ساعت 13:19

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، افت شاخص بورس در حالی است که دیروز در مرز 80 هزار واحد قرار گرفته بود. در حال حاضر شاخص بورس تهران روی رقم 78 هزار و 455 واحد ایستاده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در حال حاضر اکثر نمادها با صف فروش مواجه شده‌اند. البته کارشناسان بازار سرمایه معتقدند که رفتار امروز بورس هیجانی و کوتاه‌مدت است و سهامداران و به‌ویژه کسانی که تجربه کمتری در بازار دارند، باید به این نکته توجه کنند.

این اتفاق در پی برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و مشخص شدن نتیجه این انتخابات رخ داده که بازارهای جهانی واکنشی هیجانی به این رخداد داشته‌اند و بورس ما نیز از این موضوع مستثنا نبوده است.

22539

 

 


ثبت نظر

ارسال