نسل سوم و چهارم اینترنت همراه در کردستان به 800 سایت افزایش می یابد

سنندج- ایرنا- مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: نسل سوم و چهارم اینترنت همراه (3G و 4G) در این استان تا پایان سال جاری به 800 سایت افزایش می یابد.
  • چهارشنبه 19 آبان 1395 ساعت 13:47
به گزارش ایرنا آزاد حکمت روز چهارشنبه در جریان بازدید نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی از شرکت مخابرات کردستان در سنندج افزود: هم اکنون سایت اینترنت پرسرعت همراه در 400 نقطه استان فعال بوده که در سال جاری نیز در 200 نقطه نسل 3G و در 200 نقطه نیز نسل 4G راه اندازی می شود.
وی با اشاره به اینکه این خدمات از محل اعتبارات داخلی شرکت ارتباطات سیار ایران تامین می شود افزود: زیرساخت ها و تجهیزات 400 سایت اینترنت همراه موجود نیز تا پایان سال به روز رسانی می شوند.
او توسعه خدمات مخابراتی در روستاها را از برنامه های دارای اولویت مخابرات منطقه کردستان عنوان کرد گفت: با احتساب روستاهای اقماری بیش 500 روستا از خدمات اینترنت پرسرعت در استان بهره مند هستند.
به گفته مدیر مخابرات منطقه کردستان، سامانه اصلی در انتقال اطلاعات در سیستم‌های نوری ( DWDM ) این استان نیز هم اکنون با سرمایه گذاری 140 میلیارد ریالی حدود 54 برابر افزایش یافته که با این اقدام ، نقاط دور افتاده استان از خدمات اینترنت پرسرعت بهره مند شده است و علاوه بر آن، سامانه اصلی در انتقال اطلاعات سیستم های نوری مهمترین بخش در پدافند غیر عامل این شرکت است.
حکمت گفت: هم اکنون در 23 روستا و نقاط اقماری شهرستان دهگلان و 37 روستا و نقاط اقماری قروه اینترنت پرسرعت فعال بوده و شرکت مخابران هم اکنون طرح توسعه فیبر نوری در برخی شهرستان های استان از جمله دهگلان و قروه را آغاز کرده است.
وی افزود: در این طرح سعی می شود تمامی خدمات ارتباطات سیار و خطوط ثابت به فیبر نوری تبدیل شوند و در طرح مطالعه شده آن سعی شده کمترین حفاری ها به منظور رفاه حال شهروندان و مردم انجام شود.
به گفته حکمت، هم اکنون تمامی طرح ها و سرمایه گذاری های شرکت مخابرات در راستای تحقق طرح ره‌نگاشت (سند چشم انداز) این شرکت انجام می شود.

** ارتباطات نیاز اصلی جامعه است
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای نیز در این آیین، ارتباطات را نیاز اصلی جامعه عنوان کرد و افزود: توسعه جوامع بشری با ارتباط صورت می پذیرد.
علی محمد مرادی افزود: تمامی اقدام های شرکت مخابرات در دورافتاده ترین نقاط استان مشهود است و باید زمینه توسعه دانش و فناوری های ارتباطی در این مناطق نیز انجام شود.
به گفته مرادی نصب و راه اندازی تکنولوژی های نوین ارتباطی و مخابراتی در استان می تواند شرایطِ توسعه و پیشرفت استان را در بخش های مختلف از جمله رشد اقتصادی، ارتقا سطح آگاهی و فرهنگ فراهم کند.
در حال حاضر تعداد 553 هزار و 160 شماره تلفن منصوبه در استان وجود دارد که از این آمار تعداد 523 هزار و 314شماره با ضریب نفوذ 33.75 درصد مشغول بکار است.
مردم شهرستان های قروه و دهگلان با 200 هزار نفر جمعیت به صورت مشترک دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند.
این شهرستان ها در جنوب شرقی سنندج مرکز استان کردستان واقع هستند و این استان دارای 10 شهرستان و 6 کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
3034/1904
** خبرنگار: حسن حسین زاده/** انتشار دهنده: مسعود احمدی

ثبت نظر

ارسال