معاون استاندار قم:بدنه کارشناسی بانک های استان باید تقویت شود

قم- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم گفت: متاسفانه ما وحدت رویه در تصمیم گیری به صورت یکسان، کار کارشناسی خوب و قوی در بانک ها نداریم، بنابراین باید بدنه کارشناسی بانک ها تقویت شود.
  • چهارشنبه 19 آبان 1395 ساعت 22:4
به گزارش ایرنا، سید صدرالدین موسوی چهارشنبه شب در نشست شورای گفت وگوی بخش خصوصی و دولتی در استانداری قم خاطرنشان کرد: در بانک های استان نباید کار سلیقه ای باشد و از طریق تقویت بدنه کارشناسی باید سوء مدیریت در بانک ها، از بین برود.
وی ادامه داد: برخی بانک ها به دلیل خاصی که خود دارند، به واحدهای تولیدی تسهیلات نمی دهند، ما هم نمی گوییم به آنها تسهیلات بدهید، ولی با زندانی کردن یک تولید کننده، کاری از پیش نمی رود.
موسوی تصریح کرد: ما باید به جای اینکه فرد تولیدکننده را به دلیل بدهی به زندان بفرستیم به او مهلت دهیم که جبران کند، برای بانک ها، زندان رفتن افراد، پول نمی شود.
وی ادامه داد: برخی بانک های استان با تولید بسیار همکاری مناسبی دارند، درحالی که برخی کارخانه ها در حال تعطیل شدن بودند، همکاری کرده و اجازه ندادند این اتفاق بیفتد.
معاون استاندار اظهار داشت: تولیدکننده و صنعت گران از سرمایه های اصلی استان هستند و بانک ها باید تدبیر، برای حمایت از آنها مدیریت کنند.
موسوی بیان داشت: اگر بانکی قراراست به تولید کننده ای تسهیلات پرداخت نکند به صورت مکتوب اعلام کند ولی تلاش ما این باشد که موانع و مشکلات سر راه واحدهای تولیدی را برطرف کنیم.
در این نشست برخی فعالان اقتصادی به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.
7401/ 6133/ خبرنگار- بهمن اطمینان ** انتشار دهنده: جعفرمسلمی

ثبت نظر

ارسال