درجه بندی نانوایی ها در شهرستان ریگان آغاز شد

کرمان - ایرنا - رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ریگان گفت: با اتمام بهسازی نانوایی های شهرستان ریگان و ساماندهی آنها، اجرای طرح درجه بندی نانوایی ها براساس کیفیت پخت نان آغاز شد.
  • شنبه 22 آبان 1395 ساعت 9:1
پرویز جلالی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در شهرستان ریگان بیش از 50 نانوایی وجود دارد اظهار کرد: طرح بهسازی نانوایی های شهرستان طی مدت 6 ماه انجام و اکنون درجه بندی آنها آغاز شده است.
وی گفت: به دلیل قرار گرفتن شهرستان در جاده ترانزیت ریگان - چابهار هدف ما افزایش کیفیت نان مطلوب در این شهرستان و جلب رضایت مشتری است.
وی افزود: مسئولان به منظور تحقق شعار سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره به عنوان متولی امنیت غذایی مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ریگان بیان کرد: تولید گندم در ریگان طی سال جاری با توجه به سیاست های متوالی 42 درصد افزایش داشته که بیانگر تحقق اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است.
وی افزود: بازرسی هایی از سطح نانوایی های شهرستان ریگان انجام شده است و با اتمام درجه بندی از این پس سهمیه آرد نانوایی های براساس درجه بندی به آنها تعلق خواهد گرفت.
جلالی اظهار کرد: نانوایی ها در طرح درجه بندی براساس کیفیت نان تولیدی نمرات یک تا 100 و درجه های طلایی، نقره ای و برنزی دریافت می کنند.
اجرای طرح نان سالم از سال 93 در استان کرمان آغاز شد و درجه بندی نانوانی به برنز، نقره ای و طلایی از اهداف این طرح است.
خبرنگار: موسی ملائیان ** انتشار دهنده: رسول محمدحسنی
7442/3028

ثبت نظر

ارسال