به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل هادی درفشی در حاشیه واگذاری یک واحد مسکونی به خانواده دارای 2 معلول در اردبیل افزود: هم اکنون 11هزار خانوار دارای 2معلول در کشور شناسایی شدند که فاقد سرپناه هستند.
رئیس هیات مدیره انجمن خیرین مسکن ساز کشور ،کمک های نیکوکارانه مردم در سراسر میهن اسلامی را پشتوانه مهمی در جهت تامین سرپناه برای محرومان دانست و گفت: در این ارتباط ساخت 30 هزار واحد توسط انجمن خیرین مسکن ساز در سطح کشور آغاز شده و 20 هزار واحد نیز آماده بهره برداری است که تا پایان سال به خانواده های فاقد مسکن تحویل داده می شود.
وی مشارکت خیرین نیکوکار را عامل تسریع و نشر فرهنگ خانه دار کردن اقشار محروم عنوان کرد و گفت: با همت این خیرین می توانیم سالی پنج هزار خانواده بدون خانه و سرپناه را وارد چهاردیواری مناسب و مستقل کنیم.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل هم گفت: سهمیه تامین مسکن برای خانواده های 2معلول استان در سالجاری 57 واحد می باشد که تعداد 34 واحد آن مسکن روستایی و 23 واحد هم مسکن شهری است
فرهاد سبحانی افزود: 110 خانوار 2 معلول در شهر و روستاهای استان اردبیل شناسایی و تشکیل پرونده شده است که دو برابر سهمیه تخصیصی استان می باشد و بر این اساس ساخت خانه به این خانواده ها بیش از پیش نیازمند مساعدت های خیرین و مردم نیکوکار است.
خبرنگار: مینا میرقاسمی**انتشاردهنده: عارف شیرزاد
3006/ 1257