بسته اقتصادی ایسنا در روز سه‌شنبه

خبرهای ایران بزرگ‌ترین صادرکننده نفت خام به فرانسه شدT خودزنی دخانیاتی دولت، قیمت بالای آیفون‌های واردات رسمی، واردات گندمِ ممنوعه از آمریکا، شرایط قرنطینه‌ای واردات ۴ محصول و افزایش قیمت سکه و دلار در بازار، از مهم‌ترین اخبار اقتصادی امروز بودند.
  • سه شنبه 25 آبان 1395 ساعت 14:9

به گزارش ایسنا، برخی از مهم‌ترین‌ خبرهای اقتصادی ایسنا در روز سه‌شنبه (25 آبان‌ماه) در ادامه آمده است که با کلیک روی تیتر هر خبر، متن کامل آن در دسترس خواهد بود.


گزیده اخبار اقتصادی ایسنا را در لینک‌های زیر بخوانید:

رنو؛ مذاکره با ایران، سرمایه‌گذاری در پاکستان!

رنو در حالی بر تبدیل ایران به مرکز تولید و صادرات محصولات خود در منطقه تاکید کرده که برخی سیاست‌های اجرایی این شرکت مانند سرمایه‌گذاری در پاکستان، خلاف این ادعا را نشان می‌دهد.

توسعه فناوری های بومی و انتقال تکنولوژی از جمله سیاست های اقتصاد مقاومتی است که مدیر آموزش و پژوهش و فن‌آوری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از رعایت پیوست فناورانه در قراردادهای خارجی و طرح‌های بزرگ ملی معدنی خبر داد.


ترامپ قراردادهای فعلی خرید هواپیما را تهدید نمی‌کند

معاون سابق سازمان هواپیمایی معتقد است در شرایط فعلی و با توجه به توافق‌هایی که میان ایران و نهادهای اقتصادی بین‌المللی به وجود آمده تغییر در رهبران سیاسی ایالات متحده آمریکا نمی‌تواند تاثیری جدی در اجرایی شدن توافق‌ها داشته باشد.

ایران در سپتامبر برای نخستین بار از زمانی که با لغو تحریمهای غربی، صادرات نفت به فرانسه را آغاز کرد، به بزرگ‌ترین صادرکننده نفت خام به این کشور اروپایی تبدیل شد.


خودزنی دخانیاتی دولت / ۵۰۰۰ میلیارد ریال از کف دولت رفت


عضو شورای اسلامی کار دخانیات مرکز مدعی شده است که دولت با تفسیر وارونه از تعریف تولید داخلی نه تنها به صنعت دخانیات کشور بلکه ۵۰۰۰ میلیارد ریال به درآمدهای خودش ضربه زده است.

پس از گذشت دو ماه از ارائه محصول جدید شرکت اپل بالاخره واردات رسمی آیفون ۷ توسط چند شرکت انجام شد، اما قیمتی که برای فروش این گوشی‌ها در نظر گرفته شده، قیمتی بالاست.


بانک مرکزی با قیمت‌گذاری ۳۲۰۰ تومانی دلار، بالاترین نرخ این ارز در مرکز مبادلات ارزی از گذشته تا به امروز را اعلام کرد.


معاون وزیر جهاد کشاورزی از اختصاص بودجه ۵۰۰ میلیون دلاری برای اجرای پروژه‌های مرتبط با زیرساخت‌های آب و خاک و توسعه سیستم‌های آبیاری نوین خبر داد و گفت که نخستین قسط ۲۰۰ میلیون دلاری آن طی هفته گذشته تامین و پرداخت شده است و طرح‌های وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه از ابتدای امسال پیشرفت مناسبی داشته است

در حالی که سال گذشته با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت واردات ۲۲۷ قلم کالای مصرفی از آمریکا ممنوع شد، طبق آمار گمرک ۱۶۸۵ تن گندم به ارزش ۴۳۶ هزار دلار طی هفت ماه اول امسال از این کشور وارد شده که سهمی معادل ۰.۵۶ درصد از بازار گندم وارداتی ایران را دارد و ۳.۸۱ درصد گران‌تر از متوسط قیمت گندم وارداتی به کشور طی این بازه زمانی بوده است.


شرایط قرنطینه‌ای واردات ۴ محصول اعلام شد

سازمان توسعه تجارت ایران در سه نامه جداگانه به گمرک شرایط قرنطینه‌ای چهار محصول دانه‌ نخود فرنگی، جو دوسر، پودر صمغ عربی و ذرت را اعلام کرد.


در بازار امروز - سه‌شنبه - دلار آمریکا و سکه تمام طرح جدید با روند افزایشی قیمت، ۳۶۷۵ تومان و یک میلیون و ۱۱۵ هزار تومان عرضه می‌شود.


مجوز جریمه‌ میلیاردی بانکی‌ها صادر شد

در جریان بررسی برنامه ششم توسعه، بندی مصوب شده که می‌تواند اختیارات نظارتی بانک مرکزی را بیش از گذشته افزایش دهد، تغییری که دست این بانک را به عنوان سیاستگذار پولی و به عبارتی بانک‌ها برای برخورد با فعالان بازار پول و متخلفان بانکی بازتر می‌کند؛ از جریمه‌های میلیاردی تا لغو مجوز و سلب صلاحیت مدیران بانکی.

امروز دماسنج بازار سرمایه ۱۰۵ واحد افت کرد و به رقم ۷۹ هزار و ۲۳۶ واحد رسید. اکثر نمادها در گروه خودرو امروز شاهد روند کاهشی بودند همچنین به جز اندک نمادهایی در گروه فلزات اساسی باقی آنها روند کاهشی را تجربه کردند.

در هفت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 تن از صادرات گل ایرانی کاسته شده و همچنان ویتنام مهم‌ترین مشتری گل ایرانی است.


۵۸ اتحادیه ملزم به جمع‌آوری کالاهای قاچاق شدند

۵۸ اتحادیه صنفی ملزم به اجرای طرح جمع‌آوری کالاهای قاچاق در سطح عرضه فروشگاهی شدند.


انتهای پیام


ثبت نظر

ارسال