یک‌ونیم میلیارد دلار ارزآوری مهاجران کاری قرقیز در 9 ماهه اول سال جاری

مهاجران کاری قرقیزستانی در 9 ماه اول سال جاری میلادی حدود یک و نیم میلیارد دلار ارزآوری داشتند که به نسبت مدت مشابه سال قبل، تقریبا 200 میلیون دلار افزایش یافته است.
  • جمعه 28 آبان 1395 ساعت 12:49

به گزارش خبرگزاری فارس در بیشکک به نقل از مرکز مطبوعاتی بانک مرکزی قرقیزستان، حجم پول ارسالی توسط مهاجران کاری قرقیزستان به کشور در طی 9 ماه اول سال جاری میلادی مبلغ یک میلیارد و 465.9 میلیون دلار را تشکیل داد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 195 میلیون دلار افزایش یافت.

بر اساس این گزارش، در طی 9 ماه اول سال 2015 حجم پول ارسالی به قرقیزستان از سوی مهاجران کاری معادل یک میلیارد و 269.9 میلیون دلار بوده است.

بنا به این گزارش، بیشتر پول از طریق مهاجران کاری قرقیز در روسیه انتقال یافته و فقط 2.4 میلیون دلار از قزاقستان و بیش از 39 میلیون دلار از کشورهای دور دست دیگر ارسال شده است.

طبق اطلاعات نهاد دولتی مهاجرت قرقیزستان، در آوریل سال 2016  فقط در روسیه بیش از 573 هزار و در قزاقستان بیش از 115 هزار شهروند قرقیزستان مشغول به کار بوده‌اند.

انتهای پیام


ثبت نظر

ارسال