غذای چند میلیون نفر در سال هدر می رود؟/ نرخ طلای سرخ افزایش یافت

براساس آمار فائو سالانه 30 الی 35 درصد محصولات مختلف اعم از میوه و تره بار، نان و.. هدر می رود که در صورت مدیریت صحیح علاوه بر صرفه جویی 8 میلیارد دلار ارز غذای 15 میلیون نفر تامین خواهد شد.
  • جمعه 28 آبان 1395 ساعت 16:0
به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از مهم ترین رویدادهای کشاورزی در هفته ای که گذشت می توان  به هدر رفت سالانه 30 الی 35 درصد محصولات مختلف اعم از نان، میوه  تره بار و ... اشاره کرد که در صورت مدیریت صحیح و به کارگیری تکنولوژی در مزارع از ضایعات غذای 15 میلیون نفر جلوگیری به عمل می آید .


//

از دیگر اخبار مهم کشاورزی می توان به آغاز عرضه برنج در بورس کالا اشاره کرد که با توجه تنوع ارقام و قیمت برنج ایرانی بعید است که عرضه برنج در بورس کالا بر کاهش قیمت تاثیر گذار باشد.

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده گفت: در شرایط فعلی با افزایش عرضه 200 الی 300 هزار راسی در مقایسه با سال گذشته پیش بینی می شود که حباب کاذب 15 الی 16 هزار تومانی نرخ گوشت شکسته شود .

//


کارشناسان معتقدند که براساس آمار فائو سالانه 30 الی 35 درصد محصولات مختلف اعم از میوه و تره بار، نان و.. هدر می رود که در صورت مدیریت صحیح علاوه بر صرفه جویی 8 میلیارد دلار ارز غذای 15 میلیون نفر تامین خواهد شد.

عضو شورای ملی زعفران گفت: قیمت هر کیلوگرم طلای سرخ به نسبت ماه گذشته با افزایش 2 میلیون تومانی روبرو شده است.


معاون داخلی بازرگانی دولتی ایران گفت : برای صنایع ماکارانی گندم دوروم برای استحصال آرد سمولینا به میزان کافی وجود دارد از این رو نیازی به واردات نیست.

//


رئیس انجمن واردکنندگان برنج گفت: با توجه به تنوع ارقام و قیمت برنج ایرانی بعید است که عرضه برنج در بورس بر کاهش قیمت این محصول تاثیر گذار باشد.

تاخیر در پرداخت مطالبات کشاورزان موجب نارضایتی و کاهش انگیزه تولید برای سال زراعی آینده می شود.

//


دبیر انجمن صنایع لبنی گفت:با توجه به رکود حاکم بر بازار و شرایط رقابتی شرکت های لبنی، افزایش قیمت از سوی کارخانه ها با از دست دادن بازار مواجه خواهد شد.


انتهای پیام/








ثبت نظر

ارسال