بارش برف و باران در گیلان تا اواسط هفته جاری

رشت - ایرنا - سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان، از بارش مخلوط برف و باران در استان تا اواسط هفته جاری خبر داد.
  • یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 14:9
مازیار غلامی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا بیان کرد: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار توده هوای ناپایدار در منطقه است که بر این اساس شرایط برای ابرناکی، مه آلود بودن هوا، روند کاهش دما، بارندگی و وزش باد (بعضی نقاط شدید) و بارش برف بویژه در ارتفاعات، دامنه ها و مناطق مستعد تا اواسط هفته مهیا می باشد.
وی آسمان امروز گیلان را ابری و مه آلود، بارندگی و وزش باد (گاهی شدید)، ارتفاعات ، دامنه ها و مناطق مستعد بارش برف عنوان و برای فردا (دوشنبه) نیز آسمان استان را ابری و مه آلود، بارندگی / مخلوط برف و باران، وزش باد (گاهی شدید) ، ارتفاعات ، دامنه ها و مناطق مستعد بارش برف پیش بینی کرد.
غلامی گفت: بیشینه دمای گیلان در شبانه روز گذشته با 13 درجه سلسیوس مربوط به لاهیجان و کمینه دما با سه درجه زیرصفر مربوط به جیرنده بوده است.
وی ادامه داد: بیشینه و کمینه دمای شهر رشت نیز در شبانه روز گذشته به ترتیب 12 و هفت درجه سلسیوس ثبت شده است.
سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان خاطرنشان کرد: بیشترین میزان بارش باران در استان طی شبانه روز گذشته مربوط به بندرانزلی با 74.3 میلیمتر و پس از آن، رودسر با 64.6 میلیمتر بوده است.
وی گفت: در شبانه روز گذشته هفت سانتیمتر برف در ماسوله به زمین نشسته و ارتفاع برف در جیرنده و دیلمان نیز به ترتیب چهار و پنج سانتیمتر گزارش شده است.
7294/2007

ثبت نظر

ارسال