ناو گروه 44 نیروی دریایی نخستین بار وارد اقیانوس اطلس شد

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ نخستین بار ناوگروه چهل و چهارم نیروی دریایی ارتش موفق شد وارد اقیانوس اطلس شود و در بندر دوربان آفریقای جنوبی پهلو بگیرد.
  • دوشنبه 1 آذر 1395 ساعت 12:30
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما امیر دریادارسیاری در نشست خبری به منظور تشریح فعالیت های نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: ‌این ناوگروه شامل ناوشکن الوند و بوشهر توانست قاره آفریقا را دور بزند و وارد اقیانوس اطلس شود.
وی گفت : امیدواریم این ناوگروه در آینده از عرض اقیانوس اطلس عبور کند و قاره آفریقا را دور بزند.
امیردریادار سیاری از الحاق ناوشکن خارک به ناوگان نیروی دریایی نیز خبر داد و افزود: در هفته آینده ناوشکن خارک که تعمیرات اساسی شده است در بندرعباس به ناوگان نیروی دریایی ملحق خواهد شد.
وی تجهیز ناوهای موشک انداز نیروی دریایی به موشک های سطح به سطح با بالاترین برد ، اجرای رزمایش تخصصی زیردریایی ها از فردا به مدت سه روز، برگزاری رزمایش دریایی ولایت 95 در شمال اقیانوس هند در بهمن امسال و تجهیز شناورهای نیروی دریایی به پهپادهای دریای پایه را از دیگر دستاوردها و برنامه های این نیرو برشمرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین از رونمایی سامانه یکپارچه کشف، شناسایی و رهگیری اهداف سطحی و هوایی به نام ثامن روی شناورهای نیروی دریایی ارتش در روز 9 آذر خبر داد و افزود:‌ همچنین نخستین بار از رادار دریایی «ال پی آی» با قابلیت عملکرد در فضای جنگال رونمایی خواهد شد.
وی بهینه سازی اژدرها با افزایش برد و دقت، بکارگیری رادار سپر دریا به شکل شبکه ای، رونمایی از شبیه سازی طوفان با قابلیت ایجاد رعد و برق ، مه ، ‌باران ،‌ باد ، طوفان و هوای شرجی برای آموزش نیروها، رونمایی از سه بالگرد بازسازی شده با فناوری بالا در روز 16 آذر و پرواز 5 فروند هواناو را از دیگر دستاوردها و برنامه های نیروی دریایی راهبری ارتش جمهوری اسلامی برشمرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت:‌ در سال گذشته نیروی ناوگروه های نیروی دریایی ارتش به سواحل هند،‌ پاکستان ،‌ عمان ، تانزانیا ، آذربایجان و آفریقایی جنوبی سفر کردند و سفر به سواحل روسیه،‌ قزاقزستان ،‌ترکمنستان و چین از دیگر برنامه های نیروی دریایی راهبری ارتش جمهوری اسلامی ایران است.


نیروی دریایی ارتش تاکنون بیش از 3 هزار فروند کشتی را اسکورت کرده است

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: این نیرو تاکنون 3 هزار و 844 فروند کشتی تجاری و نفتکش را در خلیج عدن برای کمک به اقتصاد کشور اسکورت کرده است.
امیردریادار سیاری در نشست خبری تشریح برنامه و دستاوردهای نیروی دریایی با اشاره به علت نامگذاری« 7 آذر» به نام " روز نیروی دریایی" افزود: ‌در این روز دلاورمردان این نیرو با گذشت 67 روز از هفته دفاع مقدس در 7 آذر 59 با اجرای عملیات «مروارید» نتایج درخشانی را از جمله شکست نیروی دریایی عراق، انهدام دوسکوی نفتی«البکر»و «الامیه» و محاصره دریایی دشمن را برجا گذاشت.
وی گفت:‌ از سال 1386 بنابر تدبیر فرمانده کل قوا ، ماموریت نیروی دریایی و حوزه مسئولیت این نیرو توسعه یافت و نیروی دریایی لقب نیروی راهبردی به خود گرفت.
امیردریادار سیاری افزود:‌بر اساس دو اصل اقتدار دریایی و حضور در سواحل مکران نیروی دریایی ارتش تاکنون 44 ناوگروه رزمی و اطلاعاتی و 5 ناوگروه صلح و دوستی به دریاهای آزاد و سواحل کشور ها اعزام کرده است ،همچنین زمینه های برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند را فراهم کرده و در خلیج عدن حضور مستمری داشته است.
وی افزود: ‌در زمینه توسعه سواحل مکران نیز نیروی دریایی ارتش نقش راهبردی دارد و ده ها هزار نیرو به همراه خانواده های آنان در این منطقه مستقر شدند.
امیردریادار سیاری گفت:‌ نیروی دریایی قصد دارد در این بخش از سرزمین جمهوری اسلامی ایران دو منطقه و سه پایگاه دریایی ایجاد کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش درادامه با مقایسه شرایط نیروی دریایی فعلی با نیروی دریایی دوران دفاع مقدس گفت:‌ نیروی دریایی در زمان جنگ تحمیلی فقط در خلیج فارس و دریای عمان حضور داشت اما امروز تا مدار 10 درجه و در منطقه ای به وسعت دو میلیون و 100 هزار کیلومتر مربع حضور موثر دارد.
امیردریادار سیاری افزود: عمده کادر نیروهای دریایی در خارج از کشور تحصیل می کردند اما امروز با رعایت استانداردها همه نیروها در دانشگاه امام خمینی نوشهر مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: تجهیزات این نیرو نیز که از خارج کشور تامین می شد به همت متخصصان در داخل تامین می شود و شرایط به گونه ای است که جایگاه نیروی دریایی در عرصه بین الملل جایگاه قابل قبولی است.


ثبت نظر

ارسال