توفان بیش از سه میلیارد ریال به شهربندرعباس خسارت وارد کرد

بندرعباس- ایرنا- معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس گفت: وقوع توفان در روز گذشته اول آذرماه بیش از سه میلیارد ریال خسارت به این شهر وارد کرده است.
  • سه شنبه 2 آذر 1395 ساعت 20:30
به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن یکتاپور سه شنبه در نشستی در همین رابطه با اشاره به وقوع توفان شدید در بخش‌های مختلف استان هرمزگان و به ویژه شهر بندرعباس، اظهار کرد: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک، از بامداد نخستین روز آذرماه بخش‌های مختلف شهر بندرعباس را تحت تاثیر قرار داده و همچنان ادامه دارد.
وی افزود: به دنبال وقوع این توفان، تعداد ٣٤ اصله درخت تنومند سقوط کرده و بیش از ١٣٠ مورد شکستگی شاخه‌های درختان در معابر و بوستان‌ها رخ داده است.
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: همچنین خسارت زیادی به گل‌های فصلی تازه کاشته شده در سطح معابر، بوستان‌ها و پارک‌ها وارد شده است.
یکتاپور با اشاره به اینکه شهرداری بندرعباس با تدابیر اندیشیده، آمادگی لازم را برای شرایط اضطراری دارد، گفت: با احتساب هزینه نیرو و ماشین آلات جهت جمع آوری شاخ و برگ‌ها که بیش از ٢٠ دستگاه خاور و ١٠٠ نفر نیروی انسانی بوده، طوفان در روز نخست بیش از 3 میلیارد ریال خسارت به جا گذاشته است.
اقصی نقاط هرمزگان از روز گذشته شاهد بروز پدیده گرد و غبار و طوفان خاک هستند که این مساله علاوه بر وارد آوردن خسارتهایی ،موجب تعطیلی مدارس، تعطیلی تردد شناورهای مسافری دریایی و توقف پروازها از فرودگاه بین المللی بندرعباس شده است.
براساس اعلام هواشناسی هرمزگان این وضعیت تا شنبه هفته آینده ادامه دارد.
اداره کل محیط زیست هرمزگان وضعیت آب و هوایی این استان در شرایط حاضر برای همه گروه های سنی خطرناک اعلام کرده است.
براساس اعلام این اداره کل میزان ریزگردها و آلودگی موجود در هوای بندرعباس مرکز استان هرمزگان 8 برابر شرایط عادی است.
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز به شهروندان توصیه اکید کرده است که تنها برای انجام کارهای ضروری از منزل خارج شوند و گروه های پرخطر از جمله زنان باردار، کودکان، سالمندان، بیماران ریوی، قلبی – عروقی و تنفسی از خروج از منزل تا عادی شدن شرایط به شدت پرهیز کنند.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده

ثبت نظر

ارسال