جابه‌جایی کالا در بندر شهید رجایی از ۵۰ میلیون تن گذشت

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به جابه‌جایی یک میلیون و ۴۰۴ هزار TEU کانتینر در بندر شهید رجایی در هشت ماه گذشته، از رونق ۲۹ درصدی عملیات تخلیه و بارگیری اینگونه کالاها خبر داد.
  • چهارشنبه 3 آذر 1395 ساعت 16:1

‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان،‌ الله‌مراد عفیفی‌پور‌ با تشریح گزارش عملکرد بندر شهید رجایی طی دوره زمانی هشت ماهه اخیر (از ابتدای فروردین تا ابتدای آذر‌ماه جاری) از تخلیه و بارگیری 51 میلیون و 107 هزار و 223 تن کالای نفتی و غیر نفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران طی مدت یاد شده خبر داد.

‌وی اظهار داشت: از این رقم، 33 میلیون و 437 هزار و 23 تن مربوط به کالاهای غیرنفتی و 17 میلیون و 670 هزار و 200 تن اختصاص به مواد نفتی دارد.

رشد 44 درصدی صادرات غیر نفتی

وی حجم کالاهای غیرنفتی صادر شده از بزرگترین بندر تجاری کشور را 22 میلیون و 312 هزار و 680 تن اعلام کرد و افزود: این رقم نسبت مدت مشابه سال گذشته، 44 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان حجم کل کالاهای ترانزیت شده طی هشت ماهه سال جاری را 2 میلیون و 808 هزار و 313 تن اعلام کرد‌.

ترانشیپ 59 درصد افزایش یافت

وی با اشاره به کابوتاژ بیش از 71 هزار و977  تن از این گونه کالاها طی مدت یاد شده، اضافه کرد: در راستای تبدیل بندر شهید رجایی به یک بندر کانونی، ترانشیپ یک میلیون و 201 هزار و 664 تن کالای غیرنفتی نیز از طریق خطوط کشتیرانی فیدری به بنادر دیگر به ثبت رسید که رشد 59 درصدی در این زمینه را نشان می دهد.

عفیفی‌پور بیان کرد: طی همین مدت، 6 میلیون و 61 هزار و 566 تن کالای غیر نفتی از طریق این بندر وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش 3 درصدی دارد.

رشد 40 درصدی صادرات فرآورده های نفتی

وی از رشد 40 درصدی صادرات فرآورده های نفتی از بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: 5 میلیون و 810 هزار و 122 تن مواد نفتی از طریق این بندر به خارج از کشور صادر شده است.

به گفته وی، طی مدت یاد شده، دو میلیون و 148 هزار و 342 تن مواد نفتی از طریق این بندر به داخل کشور وارد و 48 هزار و 741 تن از این گونه کالاها نیز ترانزیت شده است.

عفیفی پور بیان کرد: در همین مدت، کابوتاژ 9 میلیون و 662 هزار و 995 تن کالای نفتی در این بندر به ثبت رسید.

افزایش 29 درصدی جابه‌جایی کانتینر

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان‌ از تخلیه و بارگیری یک میلیون و 403 هزار و 977 TEU کانتینر و رشد 29 درصدی حجم این عملیات در پیشرفته ترین بندرکانتیتری کشور طی هشت ماهه سال جاری، نیز سخن گفت.

وی با بیان اینکه بزرگترین بندر تجاری ایران طی سال جاری میزبان بالغ بر 2 هزار و 706 فروند شناور با تناژهای مختلف بوده است، اضافه کرد: از کل شناورهای ورودی به بندر شهید رجایی، دو هزار و 169 فروند بالای هزار تن وزن داشته که رشد 5 درصدی به ثبت رسید­.

انتهای پیام/م


ثبت نظر

ارسال