پنج میلیارد ریال برای طرح کمربندی نیر اختصاص یافت

اردبیل - ایرنا - فرماندار نیر گفت: پنج میلیارد ریال اعتبار اولیه برای اجرای طرح کمربندی شهر نیر اختصاص یافت.
  • پنجشنبه 4 آذر 1395 ساعت 13:58
مهدی احمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به اهمیت اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: به محض توافق با صاحبان اراضی عملیات اجرایی این طرح آغاز خواهد شد.
او طول اجرای این طرح را پنج کیلومتر ذکر کرد که با احداث این کنارگذر علاوه بر رفع معضل ترافیک شهر نیر توسعه می یابد.
وی در زمینه ساختمان در حال احداث اداری شهرداری کورائیم از پیشرفت 95 درصدی این ساختمان خبر داد و گفت: این ساختمان با صرف هفت میلیارد ریال در حال احداث است و دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
او به اختصاص یک میلیارد ریال برای ایجاد زیرساخت های گردشگری روستای کورعباسلو اشاره و اظهار کرد: روستای کورعباسلو از جمله روستاهای نمونه گردشگری استان اردبیل بوده و قلعه باستانی بوینی یوغون نیز در این روستا واقع شده است.
احمدی گفت: راه دسترسی به بالای قلعه و نصب شناسنامه دقیق قلعه بوینی یوغون تکمیل خواهد شد.
شهرستان نیر در 30 کیلومتری جنوب اردبیل و در مسیر جاده ترانزیتی استان های اردبیل و آذربایجان شرقی قرار دارد.
خبرنگار: شهرام اصالت ** انتشار دهنده: گیتی طالبی
7116/6018

ثبت نظر

ارسال