خداداد مقبلی روز پنجشنبه پس از بازدید از راه های بردسیر و گردنه کفنوئیه (شهرستان بافت) به خبرنگار ایرنا گفت: با تلاش راهداران حاضر در گردنه ها، مسیرها باز و عبور و مرور در تمامی جاده های استان کرمان برقرار است.
وی اظهار کرد: امروز در شهرستان رابر، جاده کرمان به زرند و گردنه خراسانی (جاده زرند به راور)، سینه جوانان (در مسیر کرمان به بم) و گردنه سینه سرخ در مسیر سیرجان نیز برف خوبی بارید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: رانندگان وسایل نقلیه با راهداران و پلیس راه که در جاده ها کار راهداری و کنترل ترافیک را برعهده دارند، کمال همکاری را داشته باشند و به توصیه های آنان توجه کنند.
وی با اشاره به لغزنده بودن جاده ها افزود: راننده ها با سرعت مطمئنه حرکت کنند تا مشکلی در تردد پیش نیاید.
مقبلی اظهار کرد: وسایل نقلیه در مسیرهای گردنه ها و مناطق سردسیر که احتمال بارش برف است زنجیر چرخ و امکانات لازم را به همراه داشته باشند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان هم به خبرنگار ایرنا گفت: خوشبختانه تاکنون در جاده ها هیچ گونه حادثه ای در برف نداشتیم.
محمد حیدری پور افزود: همکاران هلال احمر در مناطق حضور دارند تا در صورت بروز حادثه در فصل سرما، امدادرسانی به بهترین شکل انجام شود.
سامانه جوی به شکل سرما و بارش برف تا فردا در اغلب مناطق کشور فعال است.
خبرنگار: حامد سالاری ** انتشار دهنده: رسول محمدحسنی
7420/3028