خسارت حادثه‌دیدگان قطار تبریز-مشهد و زائران اربعین پرداخت می‌شود

رئیس کل بیمه مرکزی ایران گفت: بیمه غرامت فوت شهدای حادثه کربلا و نیز بیمه مسئولیت فوت شدگان حادثه قطار، دیه کامل و معادل 193 میلیون تومان است و مصدومین هر دو حادثه نیز مشمول بیمه هزینه پزشکی تا سقف 50 میلیون تومان هستند.
  • شنبه 6 آذر 1395 ساعت 13:38

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی با اشاره به شهادت زائران کربلای حسینی و کشته و مصدوم شدن تعدادی از هموطنان در حادثه قطار سمنان گفت: این حوادث غم بزرگی برای ملت ایران برجای گذاشت.
وی افزود: صنعت بیمه برای حمایت از این آسیب دیدگان آمادگی خود را اعلام کرده و امیدوارم شرکت بیمه دانا بیمه گر زوار کربلا و بیمه پارسیان بیمه گر راه آهن در حادثه قطار سمنان همچون گذشته، در کمترین زمان ممکن نحوه پرداخت خسارت را بررسی کرده تا با انجام وظیفه به موقع بتوانیم مرهمی کوچک بر درد و رنج خانواده های این عزیزان باشیم.
انتهای پیام/م


ثبت نظر

ارسال