کاهش روند افزایش دما در روزهای سه شنبه و چهارشنبه

کارشناس هواشناسی: دمای هوا در نیمه شرقی و مرکز همچنان افزایش می یابد و از روند افزایش دما در روزهای سه شنبه و چهارشنبه اندکی کاسته می شود.
  • دوشنبه 8 آذر 1395 ساعت 9:44
کاهش روند افزایش دما در روزهای سه شنبه و چهارشنبهمرتضی ضرابی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: با افزایش دما خطر ریزش برف و ایجاد بهمن در برخی ارتفاعات البرز دور از انتظار نیست و کسانی که قصد سفر در این مناطق را دارند حتما امکانات ایمنی و وسایل گرمازا همراه داشته باشند.

وی گفت: با عبور پایداری جوی از نیمه جنوبی کشور در استان های بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، یزد و خراسان جنوبی بارش پراکنده پیش بینی می شود و در نیمه شمالی کشور به سبب سکون نسبی هوا افزایش آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت این ناحیه پیش بینی می شود.

ضرابی افزود: از چهارشنبه شب با نزدیک شدن سامانه بارشی به نیمه غربی کشور بارش باران از نوار غربی آغاز می شود و با گسترش بارندگی در روز پنج شنبه انتظار بارش باران و در مناطق سردسیری بارش برف در نیمه غربی، دامنه و ارتفاعات البرز و به صورت خفیف در شمال شرق کشور می رود.

وی گفت: این شرایط در روز جمعه نیز ادامه می یابد و از اواخر این روز از نیمه غربی کشور از شدت ناپایداری ها کاسته می شود.


ثبت نظر

ارسال