وزیر اقتصاد: باید هزینه کرد عوارض بیمه به دولت گزارش شود

طیب نیا خواستار ارائه گزارش هزینه کرد وجوه حاصل از عوارض دریافتی از بیمه های شخص ثالت از سوی برخی دستگاهها شد.
  • شنبه 13 آذر 1395 ساعت 14:55
به گزارش خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما؛ علی طیب نیا در ادامه سخنانش در بیست و سومین همایش ملی بیمه گفت: وضع عوارض با این هدف صورت گرفته که خسارات در صنعت بیمه کشور کاهش یابد .

وی افزود: قرار بود نقاط حادثه خیز با این عوارض حذف شود و نیروی انتظامی نظارت موثرتری بر رفتار رانندگان انجام دهد تا میزان خسارات و مرگ و میر حوادث جاده ای کاهش یابد.

طیب نیا افزود: هزینه کرد این وجوه باید به صنعت بیمه و دولت گزارش شود تا اطمینان یابیم این عوارض به نحو موثری هزینه می شود و در کاهش خسارات موثر است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در غیر اینصورت تصمیم جدیدی در خصوص لغو این عوارض یا اصلاح هزینه کرد با نظارت بیمه مرکزی باید انجام شود.

وی در پاسخ به درخواست رئیس بیمه مرکزی مبنی بر کاهش مالیات بر ارزش افزوده در صنعت بیمه گفت: در لایحه اصلاحیه قانون مالیاتهای بر ارزش افزوده ، صنعت بیمه از پرداخت این مالیات معاف شده که امیدواریم این لایحه ظرف یک ماه آینده به مجلس تقدیم شود.


ثبت نظر

ارسال