برگزاری همایش آنگوا سال آینده در ایران

دبیر همایش سی‌ان‌جی با اعلام این خبر که ایران در سال آینده میزبان همایش آنگوا است، گفت: باید تلاش کنیم بر توسعه بازارها و همکاری بیشتر شرکت‌های داخلی و خارجی در این فرصت باقیمانده بیافزاییم.
  • سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت 12:11

شهریار خاشع دبیر برگزاری همایش و نمایشگاه بین‌المللی صنعت CNG و سوخت‌های جایگزین با بیان این موضوع که در آینده صنعت CNG خبرهای خوش‌تری وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر گاز بیش از 70 درصد منابع انرژی جهان را تأمین می‌کند و ایران با داشتن 11.6 درصد از حجم این منابع در موقعیت برتری قرار دارد اما گاز نسبت به نفت صنعت نوجوانی است.

وی افزود: در حال حاضر بزرگترین مزیت اقتصادی ایران گاز است و ما بر این مزیت استوار هستیم و باید تمام تلاش خود را بکنیم تا با استفاده از روش‌های مناسب مثل همین همایش بهترین استفاده از این مزیت داشته باشیم.

خاشع با اعلام این خبر که ایران در سال آینده میزبان همایش کنفرانس و نمایشگاه بین المللی خودروهای گازسوز آسیا و اقیانوسیه موسوم به آنگوا است، گفت: باید تلاش کنیم بر توسعه بازارها و همکاری بیشتر شرکت‌های داخلی و خارجی در این فرصت باقیمانده بیافزاییم.

وی در موضوع بازرسی در صنعت CNG تشریح کرد: در حال حاضر بازرسی در جایگاه‌های CNG نهادینه شده است و بیش از 1200 جایگاه بازرسی و ایمن‌سازی شده‌اند.

وی در ادامه افزود: بازرسی‌ها در بخش اتوبوس‌های شهری نیز انجام شده است و در حال حاضر طرح بازرسی از خودروهای شخصی نیز شروع شده که البته کار سخت و دشواری است.

وی از برنامه‌های این همایش 2 روزه به 50 سخنرانی تخصصی اشاره کرد و تصریح کرد: در این همایش سعی شده است انجمن‌ها یکپارچه شوند و در سخنرانی‌ها موضوعات محتوایی و استراتژیک صنعت CNG بیان شود.

خاشع از موضوعات اصلی این جلسات به موضوع اولویت خودروهای گازسوز، الزامات محیط زیستی و مشکلات روبروی صنعت CNG اشاره کرد و از دیگر برنامه‌های این همایش به رونمایی از محصول مشترک چند شرکت تولیدکننده تجهیزات CNG اشاره کرد و از توافق اصولی کنسرسیوم صادراتی و خدمات CNG در پایان این همایش خبرداد.

وی در پایان با اظهار امیدواری به این همایش عنوان کرد: امید داریم این کنفرانس بین‌المللی بیانیه عملی پیش روی صنعت CNG قرار دهد و نهادهای خصوصی و بخش دولتی در این موضوع به هم نزدیک‌تر شوند.

انتهای پیام/


ثبت نظر

ارسال