امید به کاهش تولید نفت اوپک، بار دیگر قیمت‌ نفت را بالا برد

علیرغم اینکه هفته گذشته در مجموع یک هفته کاهشی برای قیمت نفت بوده است، قیمت نفت در معاملات امروز به 54.39 دلار افزایش یافت.
  • جمعه 19 آذر 1395 ساعت 12:55

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، به دنبال خوش بینی ناشی از کاهش تولید اوپک، قیمت نفت امروز در بازارهای جهانی افزایش یافت اما رقم افزایش به علت بی‌ثباتی ناشی از عدم مشخص بودن میزان کاهش محدود بود.

اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام روز شنبه با کشورهای غیراوپکی در وین دیدار می‌کنند. آذربایجان نیز اعلام کرده است که نمایندگانی به پایتخت اتریش می‌فرستد.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 50 سنت افزایش 54.39 دلار فروخته شد. نفت برنت روز پنج شنبه 1.7 درصد افزایش قیمت را ثبت کرد. این شاخص نفتی روز دوشنبه به بالاترین قیمت از جولای 2015 برابر با 55.33 دلار در هر بشکه رسید.

نفت خام آمریکا با 61 سنت افزایش 51.45 دلار معامله شد. هر دو شاخص نفتی در آستانه ثبت یک درصد کاهش هفتگی قرار دارند.

تومومیچی آکوتا، اقتصاددان ارشد در موسسه تحقیقاتی مشاوراتی میتسوبیشی یو اف جی معتقد است: «امیدهایی وجود دارد که کاهش‌های بیشتر اتفاق بیفتد چراکه کشورهای غیراوپکی قرار است برای کاهش تولید همکاری کنند.»

«اما هنوز مشخص نیست که این کاهش به 600 هزار بشکه در روز خواهد رسید یا نه. که این امر مانع از افزایش بیشتر قیمت نفت شده است.»

موسسه بیزینس مانیتور مدعی است که سرعت ساختاری کاهش تولید به همراه چالش‌های فنی در تولید روسیه نشان می دهد که کاهش روزانه 600 هزار بشکه برای تحقق کامل با دشواری‌هایی روبرو خواهد بود.

موسسه مشورتی وود مکنزی اعلام کرده است هزینه‌های اکتشافات نفت و گاز در سطح جهان در سال 2017، 40 میلیارد دلار از هزینه‌های امسال کمتر خواهد بود.

بازار همچنین در انتظار انتشار تعداد دکل‌های فعال نفتی آمریکا است که آمار آن امروز منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

 


ثبت نظر

ارسال