
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با 88 واحد افت به پله 80 هزار و 161 واحدی سقوط کرد.
در معاملات امروز تعداد 793 هزار و 410 سهم اوراق بهادار به ارزش یک میلیارد و 720 میلیون و 274 هزار ریال در بیش از 44 هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.
بر این اساس شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) 31 واحد، شاخص بازار اول 74 واحد، شاخص بازار دوم 123 واحد و شاخص آزاد شناور 74 واحد کاهش و شاخص کل(هموزن) 95 واحد، شاخص قیمت(هموزن) 76 واحد رشد را تجربه کردند.
نمادهای پر بیننده معاملات امروز ، کالیسمین، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت تهران با روند منفی و نمادهای ایران خودرو، سرمایهگذاری سایپا، پارس خودرو، سرامیکهای صنعتی اردکان با روند صعودی به کار خود پایان دادند.
*معاملات بازار فرابورس: شاخص بازار فرابورس با کاهش 4 واحدی به پله 567 واحدی سقوط کرد.
در معاملات بازار فرابورس تعداد 130 هزار و 740 سهم اوراق بهادار به ارزش یک میلیارد و 306 میلیون و 507 هزار ریال در بیش از 12 هزار نوبت معاملاتی داد وستد شد.
در معاملات بازار فرابورس سهامی ذوب آهن اصفهان، پالایش نفت لاوان، سرمایهگذاری مسکن تهران، س. توسعه و عمران استان کرمان با روند صعودی و نمادها معدنی کیمیای زنجان گستران، ریل داده پرداز و گروه صنایع کاغذ پارس با روند نزولی به کار خود پایان دادند.
انتهای پیام/