
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا دشتی اردکانی در مراسم روز دفاتر اسناد رسمی درباره تصمیم گیری کمیسیون اصل 90 در زمینه اختلافات ثبت سند خودرو افزود : از نمایندگان کانون سردفتران، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، وزارت دادگستری و راهور ناجا دعوت شد تا تصمیمگیریشود اما به دلایلی که این کمیسیون موضوعات دیگری در دست بررسی داشت ، رسیدگی به این امر به بعد موکول شد.
وی با اشاره به اینکه امسال آزمون سردفتران نداریم ، گفت : در خصوص قانون پیشفروش ساختمان ، اخیراً شناسنامه فنی ساختمان را شهرداری صادر کردیم و با توجه به این امر دیگر مشکلی برای سند آن ایجاد نخواهد شد.
دشتی اردکانی ادامه داد : قانونگذار گفته است اگر گواهینامه در این راستا دستی باشد، فرد به زندان میرود، بنابراین برای حفظ منافع اقتصادی افراد باید طبق قانون اقدام شود.
رئیس کانون سردفتر و دفتریاران افزود: نقل انتقال خودرو طبق قانون باید در دفاتر اسناد رسمی صورت گیرد و افراد به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند .
وی گفت : برخی افراد برای مراجعه نکردن مردم به دفاتر تبلیغ میکنند اما باید بدانند فرهنگ این امر که سند خودرو در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود از ابتدا شکل گرفته است.