تحولات قیمتی گروه های مواد غذایی در یک هفته

قیمت لبنیات، برنج، حبوب، میوه های تازه، سبزی های تازه، گوشت قرمز، گوشت مرغ در هفته منتهی به سوم دی افزایش یافته است.
  • چهارشنبه 8 دی 1395 ساعت 11:46
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بانک مرکزی اعلام کرد در این هفته ، قیمت تخم مرغ و قند و شکر کاهش داشته و قیمت چای و روغن هم ثابت بوده است.

در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 22،1 درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 0،4 درصدکاهش داشت و شانه ای 96 هزار ریال الی 115 هزار ریال فروش می رفت.

در این هفته در گروه برنج قیمت برنج غیر تایلندی ثابت بود. بهای برنج داخله درجه یک معادل 0،1 درصد کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه 2 معادل 0،9 درصد افزایش یافت. 
در گروه حبوب بهای لوبیا چشم بلبلی معادل 0،6 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1،4 درص تا 2،9 درصد افزایش داشت.

اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد. 

میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای تمام اقلام این گروه بین 0،7 درصد تا 12،0 درصد افزایش یافت. در گروه سبزیهای تازه قیمت لوبیا سبز معادل 1،1 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0،1 درصد تا 4،3 درصد افزایش داشت.

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت گوسفند معادل 1،1 درصد و گوشت مرغ 0،6 درصد افزایش یافت.قیمت شکر معادل 0،3 درصد افزایش و بهای قند و چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

تغییرات یک ساله قیمت مواد خوراکی

بانک مرکزی قیمت گروه لبنیات در یک سال منتهی به هفته مورد گزارش (یک سال اخیر) 6،0 درصد ، برنج 45،7 درصد ، حبوب 23،6 درصد ، میوه های تازه 4،8 درصد، گوشت قرمز 9،5 درصد ، گوشت مرغ 25،3 درصد ، قند و شکر 36،3 درصد، چای 18،0 درصد و روغن نباتی 8،0 درصد افزایش قیمت داشته اند ، اما دو گروه مواد خوراکی سبزیهای تازه 13،3 درصد و تخم مرغ 0،8 درصد کاهش قیمت را تجربه کردند.

ثبت نظر

ارسال