مسیر خلاف جهت آیفکس و شاخص بورس/ ریزش 109 واحدی شاخص

شاخص بورس اوراق بهادار در هشتمین روز دی ماه سال 95، با کاهش 109 واحدی به پله 79 هزار و 691 واحد و شاخص فرابورس با رشد بیش از 8 واحدی به پله 865 واحدی رسید.
  • چهارشنبه 8 دی 1395 ساعت 12:57
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با 100 واحد کاهش به پله 79 هزار و 691 واحدی سقوط کرد.

در معاملات امروز تعداد یک هزار و 100 سهم اوراق بهادار به ارزش 2 میلیارد و 211 میلیون و 558 هزار ریال در بیش از 56 هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.

بر این اساس شاخص‌ قیمت (وزنی-ارزشی) 38 واحد، شاخص بازار اول 91 واحد رشد و شاخص بازار دوم 149 واحد و شاخص آزاد شناور 226 واحد، شاخص کل(هم‌وزن) 35 واحد، شاخص قیمت(هم‌وزن) 27 واحد کاهش را تجربه کردند.

نمادهای پر بیننده معاملات امروز، ایران خودرو، سرمایه‌گذاری سایپا، پارس خودرو با روند مثبت و نمادهای پالایش نفت تهران، سرامیک‌‌های صنعتی اردکان، کالسیمین با روند نزولی به کار خود پایان داد.

*معاملات بازار فرابورس:

شاخص بازار فرا‌بورس با رشد بیش از 8 واحدی به  پله 865 واحدی رشد کرد.

در معاملات بازار فرا‌بورس تعداد 203 هزار و 30 سهم اوراق بهادار به ارزش یک میلیارد و 85 میلیون و 311 هزار ریال در بیش از 15 هزار نوبت معاملاتی داد وستد شد.

در معاملات بازار فرابورس سهامی ذوب آهن اصفهان، پالایش نفت لاوان، ریل داده پرداز، معدنی کیمیای زنجان گستران ، سرمایه‌گذاری مسکن تهران، پتروشیمی زاگرس با روند مثبت وتنها نماد س. توسعه و عمران استان کرمان با روند منفی به کار خود پایان دادند.

انتهای پیام/


ثبت نظر

ارسال