
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، همکاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و شرکت کشتی سازی و مهندسی دریایی دوو (DSME) در قالب تاسیس یک شرکت سرمایه گذاری مشترک خواهد بود که بر اساس آن یارد کشتی سازی DSME Okpo با یارد کشتی سازی ایران و در زمینه ساخت و مهندسی شناورهای مورد نیاز همکاری می کند.
رئیس شرکت کشتی سازی دوو گفت: ایدرو با هدف توسعه ناوگان شرکت های کشتیرانی ایران به دنبال شریکی با تجارب بالا و مجهز به تکنولوژی های روز دنیا برای ساخت شناورهای خود در ایران و در زمان مناسب بود و در نتیجه شرکت کشتی سازی دوو را بعنوان شریک نهایی خود انتخاب کرد.
دولت جمهوری اسلامی ایران چندی پیش با هدف گسترش روابط دوجانبه بین دو کشور خواستار حمایت دولت کره و کشتی سازی دوو در بخش های مختلف تجاری از جمله تامین مالی و ارائه بسته های صنعتی و فنی و مهندسی شد.
شرکت کشتی سازی دوو از سال 1983 میلادی تاکنون 38 فروند شناور به ارزش یک میلیارد و 650 میلیون دلار به شرکت ملی نفتکش ایران (NITC) و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (IRISL) تحویل داده است.