شریعتمداری : بانک توسعه تعاون ظرفیت مناسب و ارزشمندی برای تعاونگران است

افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون یک ضرورت جدی است

نمایه بانک : حجت الله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک توسعه تعاون: افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون یک ضرورت جدی است. / محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی که به مناسبت دهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه تعاون در جلسه شورای اداری مدیران این بانک حضوریافته بود ضمن تبریک سال روز تأسیس بانک گفت: تعاون به عنوان یک نعمت بسیار شایسته و یک فرصت بی بدیل و به عنوان عدالت محورترین روش اجتماعی و اقتصادی است که می‌تواند در حل مشکلات کشور و در شرایط سخت تحریم ظالمانه در قالب راهکار اساسی و یک اکسیر شفابخش مدنظر قرار گیرد.
  • سه شنبه 15 مرداد 1398 ساعت 20:25

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ، حجت الله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک توسعه تعاون که عصر امروز به مناسبت دهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه تعاون با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کارورفاه اجتماعی، محمدجعفر کبیری معاونت تعاون، عیسی منصوری معاونت اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی، مهدی حسین نژاد مدیر عامل صندوق ضمانت بخش تعاون، اعضاء هیات مدیره و مدیران ستادی، مشاورین و روسای ادارات مستقل بانک توسعه تعاون و تعدادی از مدیران کل وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی در محل این بانک با اعلام مطلب فوق گفت: بانک توسعه تعاون از خرداد سال 1392 تا خردادماه سال 1398 طی فعالیت 6 ساله از روند روبه رشد و مناسبی برخوردار بوده است به نحوی که مانده منابع این بانک در پایان خردادماه سال جاری از رشد 498 درصدی و مانده تسهیلات این بانک از رشد 581 درصدی برخوردار بوده است ضمن آنکه خالص تسهیلات پرداختی بانک تا تاریخ یادشده در سال 98 بالغ‌بر 24 هزار میلیارد تومان می‌باشد.

مهدیان در همین رابطه افزود: حجم تسهیلات پرداختی بانک طی فعالیت 10 ساله، بالغ‌بر 35 هزار میلیارد ریال می‌باشد که 65 درصد از آن طی سه سال اخیر پرداخت‌شده است ضمن آنکه 60 درصد از مانده منابع سپرده‌ای این بانک نیز مربوط به سه سال اخیر فعالیت بانک می‌باشد.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون ضمن تاکید بر رشد 145 درصدی مشتریان تا پایان خردادماه سال جاری گفت: صدور ضمانت‌نامه یکی از درآمدهای مهم کارمزدی کسب‌وکاری بانکی محسوب می‌گردد که طی مدت یادشده بانک از رشد 3000 درصدی در این خصوص برخوردار بوده است.

وی مجموع تسهیلات پرداختی و امهال و تمدید بانک را در مدت 6 سال دولت تدبیر و امید نزدیک به 83 هزار میلیارد ریال اعلام و اظهار امیدواری کرد که برابر برنامه پیش‌بینی‌شده بانک در بخش پرداخت تسهیلات اعتباری تا پایان سالجاری 130 هزار میلیارد ریال به متقاضیان تخصیص داده خواهد شد.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون کمبود سرمایه را مشکل اساسی این بانک دانست و در این باره گفت: علاوه بر اینکه انتظار می‌رود سرمایه تصویبی 10000 میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون در کمترین زمان تخصیص داده شود افزود نحوه تأمین سرمایه بانک‌های توسعه‌ای در دنیا متکی به پول‌های گران قیمت و منابع سپرده‌ای نیست بلکه وابسته به حمایت دولت و افزایش سهم دولت در قالب کمک‌های سرمایه‌ای می‌باشد.

 وی در همین رابطه افزود: برخی از مکانیزم ها از جمله کاهش نرخ سپرده قانونی برای بانک توسعه‌ای تعاون، تخصیص خطوط اعتباری از سوی بانک مرکزی، امکان انتشار انواع اوراق، عاملیت وجوه اداره شده و جذب سپرده‌های مردمی می‌تواند راهکارهای مناسبی برای تقویت بانک توسعه تعاون تلقی گردد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون ظرفیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و هم‌افزایی مناسب بین واحدهای ستادی و دستگاه‌های تابعه، با بانک توسعه تعاون را یک ظرفیت مناسب اعلام و در این باره گفت: در حال حاضر تفاهم‌نامه‌های مختلف با معاونت تعاون، با معاونت روابط کار، با صندوق بازنشستگی فولاد، صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون، سازمان تأمین اجتماعی، صندوق کارآفرینی امید منعقد که انتظار می‌رود این تعامل و هم‌افزایی به‌مراتب بیشتر گردد.

حجت الله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک توسعه تعاون بابیان اینکه 92 درصد کارکنان بانک توسعه تعاون از تحصیلات دانشگاهی برخوردارند گفت: جوان بودن و تحصیلات دانشگاهی کارکنان از جمله مزیت‌های رقابتی این بانک محسوب که در کنار توان و ظرفیت بانکداری الکترونیک و خدمات پویا و متنوع مبتنی بر بانکداری نوین جزء ویژگی قابل توجه می‌باشد.

 

شریعتمداری : بانک توسعه تعاون ظرفیت مناسب و ارزشمندی برای تعاونگران است

 

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ، وزیر تعاون بانک توسعه تعاون را به عنوان یک ظرفیت اساسی برای بخش تعاون در جهت تأمین مالی موردنیاز طرح‌های اقتصادی قلمداد کرد و در این باره گفت: در کنار بانک توسعه تعاون سایر ظرفیت‌های اثربخش از جمله صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون، معاونت اشتغال و کارآفرینی و معاونت تعاون یک زنجیره خدمات‌رسانی و یک قابلیت مناسب برای هم‌افزایی و سینرژی مطلوب برای توسعه و حمایت از بخش تعاون به‌حساب می‌آید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تقدیر از فعالیت سه ساله اخیربانک و رشد مناسب در شاخص‌های عملکردی که باعث بروز ظرفیت و توانمندی بهتر و بیشتر این بانک شده است گفت: یکی از پارامترها و مولفه‌های سنجش توفیق و عدم توفیق بانک تخصیص تسهیلات هدفمند برای توسعه بخش تعاون است و لازم است نتیجه و ثمره فعالیت بانک توسعه تعاون در سطح شهرستان‌ها، استان‌ها و کشور در جهت کمک به توسعه ملی و اقتصاد ملی و تقویت و توسعه بخش تعاون مشخص و متمایز باشد.

وزیر تعاون با اشاره به ظرفیت و پتانسیل و مزیت‌های نسبی در سطح استانها گفت: با شناخت صحیح از قابلیت‌ها و مزیت‌ها می‌توان آن را در جهت توسعه تعاون به حرکت درآورد تا از این طریق بتوان سهم بخش تعاون را با کمک بانک توسعه تعاون افزایش داد.

شریعتمداری گفت: رویکرد اعتباری بانک می‌بایست در جهت کمک به رونق تولید، توسعه بخش تعاون و بنگاه‌های کوچک و متوسط و در صورت ضرورت، طرح‌های بزرگ در جهت ایجاد ارزش‌افزوده صورت گیرد تا تسهیلات اعتباری هدفمند بانک علاوه بر کمک به اشتغال آفرینی، توسعه و اثربخشی در تخصیص اعتباری با بازدهی لازم به چرخه بانک بازگردد.

وزیر تعاون با تاکید بر اجرای اصول حاکمیتی مطلوب اظهار داشت: نظام پاسخگویی شفاف، شایسته‌سالاری، رعایت کرامت انسانی و تکریم ارباب رجوع، تسهیل و تسریع در خدمات‌رسانی، جلب و جذب رضایتمندی مردم توام با کیفی سازی خدمات به مشتریان و مردم لازمه فعالیت همه کسب‌وکارها از جمله کسب‌وکار بانکی می‌باشد.

وی پرهیز از تبعیض جنسیتی و قومی را تاکید و در این باره گفت: رویکرد شایسته‌سالاری و بهره‌گیری از افراد جوان، خلاق، متعهد، متخصص و دلسوز می‌تواند مهمترین مزیت رقابتی همه سازمان در عصر حاضر تلقی گردد.

وزیر تعاون تکریم ارباب رجوع و رعایت حال مراجعه‌کنندگان و احترام گذاشتن به مردم توام با پیگری در جهت اجرای مقررات با رویکرد تسهیل و تسریع بخشی و ساده کردن مقررات را یکی از اصول و موارد مهم در حاکمیت مطلوب تلقی کرد و در این باره گفت: لازم است درجهت جلب اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی فعالیت بانک مبتنی بر رعایت اصول اخلاقی و حرفه‌ای و عمل‌گرایی باشد.

شریعتمداری با تاکید مجدد بر اینکه افزایش توان بانک مستلزم تزریق سرمایه مناسب و بهینه می‌باشد گفت: موضوع افزایش سرمایه بانک به جدیت دنبال خواهد شد و به صورت صددرصدی از برنامه بانک در جهت تحقق و اجرای آن حمایت خواهیم کرد. وی با توجه به نیاز اقشار مختلف به تسهیلات اعتباری را مستلزم رویکرد منطقی در جهت تأمین منابع مالی خرد یادکرد و در این باره نقش بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون را موثر قلمداد کرد.

 


ثبت نظر

ارسال